Befutott a Gemini Man első előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Megérkezett a részben hazánkban is forgatott sci-fi, a Gemini Man első előzetese, amiből kiderül, hogy Will Smithre nem más vadászik, mint Will Smith. A Gemini Man az őszi szezonban próbál majd szerencsét.

A Gemini Man főhőse egy Henry Brogan (Will Smith) nevű bérgyilkos lesz, aki már nagyon szeretne nyugdíjba vonulni. Akadnak azonban olyanok, akik inkább a föld alatt látnák szívesen Brogant, így ráküldenek boldog-boldogtalant, köztük egy rejtélyes fiatalt is, aki meglepő módon nem más, mint az ő fiatalabb énje.

A filmet Ang Lee rendezi, a produceri teendőket pedig részben Jerry Bruckheimer vállalta magára, ami azért jó előjel is lehet a végeredmény kapcsán.

A hivatalos bemutatóra október 11-én kerül sor.

10.
10.
Fisher007
Azért az se semmi, hogy nem mertek kimenni a Városligetbe a stábbal, helyette rávágták a színészeket greenscreen-nel. :D (0:59)
9.
9.
Mortis
Hát, ez a klón koncepción kívül baromi unalmasnak tűnik.
8.
8.
Ecneb
#3: Megvan! Más a koncepció szerintem, abban ugyanaz a személy fiatal és öreg kori önmaga harcoltak egymás ellen, egy kis időutazásos háttérrel felturbózva, itt viszont klónok harcolnak egymással.
5.
5.
ollie92
Looper koppintás, de azért fasza film lehet belőle !
4.
4.
Duken
3.
3.
godach
#1: Looper vagy mi a szösz. Bruce Willis. Egész vállalható szerintem. Ha nem volt meg, less majd rá :)
2.
2.
Nothing
...és még kiröhögtek, amikor azt mondtam, ennek az önelégült, túlfuttatott ripacskirálynak akkora egója van, hogy szíve szerint minden szerepet maga játszana el a filmjeiben...
1.
1.
Ecneb
Én látom úgy hogy a karakterek felének CGI arca van? Amúgy érdekesnek hangzik, remélem jó lesz, tőle még rossz filmet nem láttam eddig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...