Ilyen lesz a Thinbloods frakció a Bloodlines 2-ben

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 25.
  • Videó
Link másolása
A Sötétség Világában az újszülött vámpírokat Thinbloodoknak nevezik, ők még csodálkozva szemlélik megváltozott létüket. Az ő frakciójukat mutatja be a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 legújabb kedvcsinálója.

Az egykori Troika-tagokat felvonultató Hardsuits Lab csapata mutatta be az újszülött vámpírok csoportját, a Thinbloodokat.

Egy frissen megharapott vérszívó kezdetben magára van utalva, sokan még a vérivást is megtagadják, miközben a külvilág elől is rejtőzködniük kell. Seattle barátságosabb hely, mint a Föld többi nagyvárosa, de nehéz dolguk lesz, hiszen másodosztályú kasztba tartoznak a vámpírközösségben. A Thinblood tudományághoz egyébként két aktív és pár passzív képesség tartozik. 

A Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 2020 első negyedévében érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. 

6.
6.
Mortis
#5: ja, hát én is csak az első rész alapján tudok tájékozódni, amit most játszok éppen újra. az évek alatt gondolom olyan sokan lettek a thinblood-dok, hogy már saját frakcióba s hierarchiába tömörültek, legalábbis el tudom képzelni.
5.
5.
drat576
Az újszülött vámpírok nem a thinbloodok, a thinblood vámpírok meggyengült, felhígult vérű vámpírok. A többi vámpír nem szereti őket vagy fél tőlük, mert semmi jót nem jelent a megjelenésük, többféle teóriából is kiindulva. Az "újszülött" vámpírok elnevezése amúgy: Fledgling. A klán nélküli vámpírokat, azokat akiket elhagytak vagy nem tudják hova tartoznak Caitiff-nek nevezik. A thinbloodoknál azért gyakori a tanítás elhagyása és a klánon kívül maradás vagy egyáltalán a tudata annak hogy hova tartoznak, mert a gazdáiknak kellemetlen egy thinblood létrejötte a saját vérükből. Így vagy kitagadják a létrejött thinblood vámpírt vagy egyszerűen elhagyják és nem foglalkoznak vele (persze vannak kivételek). Legalábbis a Bloodlines 1-ben így volt, nekem fura a thinbloodokat külön klánként látni. Biztos sok minden változott, sok vér lefolyt már azóta a Dunán.
3.
3.
krisztian66666
#1: Igen, meg ha jól emlékszem ők már a Gehenna előjelei.......
2.
2.
Stack
#1: Nekem is ez rémlik az előző részből. Akik már túl sokadik generációs vámpírok azok már pl bírják a napfényt is annyira emberszerűek, de képességeik nincsenek.
1.
1.
BrockSamson
Szerepjatekban a thinblood tudtommal arra utal, hogy a vampir mar 14-15 generaciora van Kaintol, az elso vampirtol. A gyenge ver miatt kevesebb a hatalmuk, de a vampirok egyes hatranyai is kevesbe sujtjak oket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...