Rengetegen töltötték le az ingyenes AC: Unityt

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 26.
  • Hír
A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a Notre-Dame-ban történt súlyos tűzeset után ingyenessé tett Assassin's Creed: Unityt több mint hárommillió játékos töltötte le.

Tegnap zárult a Ubisoft azon kezdeményezése, aminek értelmében a Notre-Dame-ban történt tűzeset után teljesen ingyenesen elérhetővé tették a PC-s rajongók számára az Assassin's Creed: Unityt, amiben többek között az említett katedrálist is meglátogathatjuk. A Notre-Dame játékbeli megfelelőjét egyébként közel két teljes éven át készítette a csapat.

A kezdeményezés annyira jól sikerült, hogy a The Hollywood Reporter nemrég arról számolt be, hogy a közel egy héten át elérhető akció során közel hárommillióan töltötték le a játékot. 

A francia kiadó egyébként 500 ezer euróval száll be a helyreállításba.

23.
latis666
Esküszöm nekem az ac unity anno semmi komoly bugot nem adott be a vegigjatszas alatt. Láttam durva hibákról videót de olyan nálam nem volt. Az irányításon változtattak erre a részre de nem volt rossz. A késlekedés meg szerintem másból adódik más játékoknal is találkoztam vele. Kis babralas a beallitasokban.
16.
crytek
#15: Igen :) De most van egy srác aki ránéz majd. Remélem lesz belőle valami végre
14.
Kawada
#13: Én az Originst bill+egér kombóval játszottam (és játszom mai napig... újra elkezdtem), és ott nagyon jó az irányítás. A Unity-t is így kezdtem, és nem is a kiosztással van a baj, hanem lassan reagál az irányokra, olyan mintha valami cirkálót irányítanék ember helyett, rosszul működik a "vaulting", az objektumokra és épületekre való mászás, ugrás, stb. Engem ezek zavartak személy szerint.
13.
logic5
#12: Lehet kéne egy gamepad nem?
12.
Perseus84
En 5 percig birtam max. Az iranyittas szornyu...
11.
crytek
#10: Az a régi sok helyen google translate-es és angolyl maradt. Azóta javították de a srác aki visszacsomagolta már nem segít nekik:(
10.
Goofey84
#8: Működik a magyarítás én is úgy játszom
9.
Heldengeist
#2: Pedig szeretik ingyen osztogatni. Megvan vagy 6 rész, de a feléért biztos nem fizettem egy fillért sem. A Black Flag például volt ingyen Xboxra és PC-re is egy vagy két év eltéréssel, úgyhogy az kétszer is megvan.

Úgy általában az Ubira gyakran rájön, hogy nem szeret pénzt kérni a játékaiért. A The Crew, Blood Dragon, World in Conflict, Watch_Dogs, Beyond Good and Evil, The Sands of Time, Splinter Cell, Anno 1602 és ugye egy halom AC mind ingyen jött. Lassan már átmegyek crytekbe, ha róluk van szó és kerülöm a játékaikat a szezonális és ünnepi leárazásokon, mert nem sokkal később úgyis ingyen dobálják majd.
8.
crytek
Már csak lelkes és hozzáértő programozó kellene aki a régóta kész magyarítást vissza tudja csomagolni, és végre lehetne magyarul tolni
7.
godach
#6: Természetesen megértettem. Míg egy hibáktól hemzsegő, elég unalmas State of Decay-al nagyon jól elvoltam, addig egy elhanyagolható hibákat tartalmazó, minőségi Horizonnal nem bírtam 3 órán át azonosulni. Nem vagyunk egyformák és annak nem én vagyok a célközönsége, míg az AC sorozatnak valószínű, hogy igen :D
Na de megyek, mert töltött annyit a ds4 hogy kibírja már alvásig.
6.
Kawada
#5: Legyünk korrektek: nekem nem tetszett...
5.
Kawada
#3: Nem is mondtam, hogy túljutottam. De azalatt is annyi textőra hiba, egymásba menő karakterek voltak még az átvezetők közben is, hogy köszöntem szépen. Az irányítás is szar volt, az Originsnél lényegesen rosszabbul futott, úgyhogy elég volt ennyi.
4.
Back2U
#1: Kijátszottam, mechanikája az egyik legjobb a sorozatban.
3.
godach
#1: 40 perc alatt még a tutorial negyedén sem jutsz túl egy AC résznél. Csak mondom :)
2.
pjoco
Egyetlen résszel se játszottam még, de azért beraktam raktáromba.
1.
Kawada
Mondjuk a környezetemben én bírtam legtovább az uninstallig, ez olyan 40 perc volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...