Rengetegen töltötték le az ingyenes AC: Unityt

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 26.
  • Hír
Link másolása
A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a Notre-Dame-ban történt súlyos tűzeset után ingyenessé tett Assassin's Creed: Unityt több mint hárommillió játékos töltötte le.

Tegnap zárult a Ubisoft azon kezdeményezése, aminek értelmében a Notre-Dame-ban történt tűzeset után teljesen ingyenesen elérhetővé tették a PC-s rajongók számára az Assassin's Creed: Unityt, amiben többek között az említett katedrálist is meglátogathatjuk. A Notre-Dame játékbeli megfelelőjét egyébként közel két teljes éven át készítette a csapat.

A kezdeményezés annyira jól sikerült, hogy a The Hollywood Reporter nemrég arról számolt be, hogy a közel egy héten át elérhető akció során közel hárommillióan töltötték le a játékot. 

A francia kiadó egyébként 500 ezer euróval száll be a helyreállításba.

23.
23.
latis666
Esküszöm nekem az ac unity anno semmi komoly bugot nem adott be a vegigjatszas alatt. Láttam durva hibákról videót de olyan nálam nem volt. Az irányításon változtattak erre a részre de nem volt rossz. A késlekedés meg szerintem másból adódik más játékoknal is találkoztam vele. Kis babralas a beallitasokban.
16.
16.
crytek
#15: Igen :) De most van egy srác aki ránéz majd. Remélem lesz belőle valami végre
15.
15.
godach
13.
13.
logic5
#12: Lehet kéne egy gamepad nem?
12.
12.
Perseus84
En 5 percig birtam max. Az iranyittas szornyu...
11.
11.
crytek
#10: Az a régi sok helyen google translate-es és angolyl maradt. Azóta javították de a srác aki visszacsomagolta már nem segít nekik:(
10.
10.
Goofey84
#8: Működik a magyarítás én is úgy játszom
9.
9.
Heldengeist
#2: Pedig szeretik ingyen osztogatni. Megvan vagy 6 rész, de a feléért biztos nem fizettem egy fillért sem. A Black Flag például volt ingyen Xboxra és PC-re is egy vagy két év eltéréssel, úgyhogy az kétszer is megvan.

Úgy általában az Ubira gyakran rájön, hogy nem szeret pénzt kérni a játékaiért. A The Crew, Blood Dragon, World in Conflict, Watch_Dogs, Beyond Good and Evil, The Sands of Time, Splinter Cell, Anno 1602 és ugye egy halom AC mind ingyen jött. Lassan már átmegyek crytekbe, ha róluk van szó és kerülöm a játékaikat a szezonális és ünnepi leárazásokon, mert nem sokkal később úgyis ingyen dobálják majd.
8.
8.
crytek
Már csak lelkes és hozzáértő programozó kellene aki a régóta kész magyarítást vissza tudja csomagolni, és végre lehetne magyarul tolni
2.
2.
pjoco
Egyetlen résszel se játszottam még, de azért beraktam raktáromba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...