Ingyenes a Gone Home a Humble Store-ban

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 28.
  • Akció
A számos díjjal illetett, eredetileg 2013-ban megjelent indie kalandjáték újra ingyenes lett. Ezúttal a Humble Store-ban zsákolhatjuk be a Gone Home-ot, és örökre a miénk marad a DRM-mentes verzió.

A Gone Home lassan indul be, de egészen marasztaló hangulattal bír. A történet egy fiatal lányról szól, aki egy európai utazásról hazaérve igyekszik rájönni, hogy hová tűnt a családja otthonról. Hősünk szépen végigjárja a házat, elolvassa a feljegyzéseket, fejtörőket old meg, így kerekedik ki a rejtély. 

Mostantól egészen május 3-ig ingyen hozzájuthatunk a játék DRM-mentes verziójához a Humble Store-ban. Ez azt jelenti, hogy egy sima letölthető verziót kapunk, nem pedig egy Steamen vagy más helyen aktiválható kódot.

Mindenkit csak buzdítani tudunk a kipróbálásra! A Gone Home egyébként más platformokon is elérhető, a Switch-verzió épp tavaly jelent meg.

9.
9.
Heldengeist
#7: A sajtó tényleg áradozott, de a sajtónak szokása áradozni bele a vakvilágba. A fazonnak amúgy a filmes csatornájára szoktam néha odakeveredni, az alapján nem mondanám elfogultnak.
8.
8.
rgerg
Kurvajo jatek. Olvasni kell benne...ennyi
7.
7.
B-Shaggy
#1: , #3:
Mondjuk a csávó többi videója alapján nem éppen objektív kritika volt. Én úgy emlékeztem, hogy anno mindenki erről a gameről áradozott. Engem annyira nem érdekel, nem vagyok oda a walking simekért, de ha ingyen van és valaki bírja az ilyeneket lehet megér egy dobást.
6.
6.
Gykrizsi
Kategóriájának legjobbja szerintem. Jó történet, klassz tálalás.
5.
5.
crytek
Egy "leszbikus" történetet elmesélő kis waling sim. Magyarítás is van hozzá. Egynek tökéletes.
3.
3.
markoci555
#1: videó után akkor azt hiszem ez az ingyen se kategória
2.
2.
logic5
Sajna nem sikerült túl jól. A grafikáról ne is beszéljünk.
1.
1.
Heldengeist
Metacritic user score 5.4. Itt hallottam először a játékról:
https://www.youtube.com/watch?v=h2gr72Qwtg8
Nagyon úgy néz ki, hogy ez a játék pénzben pontosan ennyit ér, időben meg még ennyit sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...