Dátumot kapott a Blacksad: Under the Skin

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 29.
  • Megjelenés
Link másolása
Szeptember végén debütál a Blacksad: Under the Skin, amiben egy olyan noir hangulatú nyomozás kellős közepébe csöppenünk, amit egy fekete párduc vezet. A képregény alapján készülő játékot a Runaway és a Yesterday fejlesztői készítik.

Elég rég volt már, hogy Runawayt és a Yesterdayt is fejlesztő Pendulo Studios játékot készített, de a csapat megerősítette, hogy összeálltak a YS Interactive-val, illetve a Microids csapatával. A Blacksad: Under the Skin egy képregény-sorozat feldolgozásaként kapja meg videojátékos kitérőjét, ahol főhősünk, John Blacksad egy rejtélyes ügyet igyekszik felgöngyölíteni. 

A történet az 1950-es években játszódik, a sztori középpontjában pedig egy eltűnt bokszcsillag áll, akit pont a következő nagy összecsapása előtt nyel el a föld. Blacksadet bízzák meg, hogy derítse ki, mi is történt, de a nyomozás során nem várt szálak is felszínre bukkannak, ezzel pedig egy komoly bűnüggyé evolválódik az eset.

A játék szeptember 26-án jelenik meg Nintendo Switchre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

3.
3.
Extol
Tiszta Second Life filing
2.
2.
DarkLord
Egy ilyen fajta köntösbenegy Mafia szerű mesés játékot adnék rendesen amúgy. Ez is érdekes lehet egy próbát megér majd azért.
1.
1.
Gorrister
A szomorú a dologban az, hogy a Pendulo-tól az eddigi játékaikhoz hasonló, fasza kis point&click-et vártam volna, ehhez képest ők is úgy döntöttek, hogy inkább interkaktív mozit csinálnak. Kár érte. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...