Black Ops 4 - jön az özönvíz

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 1.
  • Letöltés
Link másolása
A tegnapi napon elrajtolt az Operation Spectre Rising tartalmi kiegészítő, mely az új karakterek és pályák mellett komoly változásokat hoz a játék Blackout címre keresztelt battle royale-módjához is. Ma erről érkezett egy új videó.

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, tegnap megérkezett a Black Ops 4-be a Spectre nevű vadonatúj specialista, aki nem csak egyedi fegyverzete miatt lesz a játékosok számára érdekes, hanem azért is, mert a legújabb infók szerint ő a felelős a Blackout játékmód térképének drasztikus átalakításáért.

Spectre ugyanis az az ügynök, aki felrobbantotta a pálya északi részén fekvő Hydro Dam épületét, így teljes mértékben elárasztotta vízzel többek között a Factory, a Cargo Docks és a Rivertown térségeit, melyeken mostantól a szárazföldi járgányok helyett motorcsónakokkal közlekedhetünk.

A Blackout pálya változtatásai és az Operation Spectre Rising tartalmai PlayStation 4-en tegnap óta elérhetőek, míg a PC-s és Xbox One-os játékosoknak még egy hétig várniuk kell rájuk. A változásokról készült videót pedig a játék hivatalos tweetjében találhatjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...