Hét indok a Sniper Elite V2 Remastered mellett

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 1.
  • Videó
Link másolása
Rohamléptekkel közeledik a Sniper Elite V2 felújított verziójának a megjelenése, mely kapcsán a Rebellion csapata úgy döntött, hogy ideje egy trailer erejéig bemutatni, mik a legfőbb érvek mellette.

Az indokok között elsősorban technológiai érveket láthatunk, a felújított verzió ugyanis támogatni fogja az erősebb konzolokon a 60 fps-es teljesítményközpontú üzemmódot, de lesz mellette HDR- és 4K-támogatás is, mindezt úgy, hogy a játék sokkalta gördülékenyebb élményt fog nyújtani, mint a 2012-es verzió.

Emellett rengeteget fejlesztettek a játék vizuális megjelenítésén is; magasabb felbontású textúrákat, post-processing effekteket, új megvilágítást, illetve javított jármű-, környezet-, karakter-, és fegyvermodelleket kapott az alkotás. Ami pedig a tartalmat illeti, szintén nincs okunk a panaszra, ugyanis minden DLC-t már alapból tartalmazni fog a Remastered-kiszerelés.

A Sniper Elite V2 Remastered május 14-én rajtol el Nindendo Switchen, PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

2.
2.
crytek
Video pedig totál nem sarkall arra hogy a sima után megvegyem ezt is... Ez max azoknak jó akinek nincs meg az alap másnak totál nem
1.
1.
joshfeed
8. Nazi sniper character.
Ja sajnos továbbra sem...
Marad a dögunalmas polkorrekt szövetséges oldal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...