Játszható lesz a Gamescomon a Mount & Blade 2

  • Írta: szlav
  • 2019. május 3.
  • Hír
Link másolása
A Mount & Blade 2: Bannerlord is azon címek közé tartozik, amelyekre olyan régóta várunk, hogy szinte már úgy érezzük, hogy sosem fog elkészülni. Nos, a TaleWorlds ránk cáfolt: az idei Gamescomon megtúráztatják a játékot.

Lassan egy évtizede várunk a Mount & Blade 2: Bannerlordra, de úgy tűnik, hogy a játék hamarosan révbe érhet, hiszen a TaleWorlds Entertainment csapata már bízik annyira benne, hogy augusztusban a játékosok kezébe adná azt. Persze még nem a teljes megjelenésről van szó, csupán egy demóváltozatot készítenek, amit az idei Gamescomon járók nyúzhatnak a kedvük szerint.

Mivel igyekeznek minél több ember kezébe adni a játékot, a showra készülő tesztváltozat a többjátékos opciókat, vagyis a Captain módot, illetve a 6v6-os összecsapásokat demózza majd. Ez azt jelenti, hogy sajnos egyelőre lemaradunk az egyjátékos kampányról, az RPG-elemek nagy részéről, illetve a nyílt világról, cserébe viszont megtapasztalhatjuk, hogy milyen az új, átdolgozott harcrendszer.

Az idei Gamescom egyébként ismét Kölnben kerül megrendezésre, az időpontja pedig augusztus 21-24. lesz. Ekkortájt tehát valószínűleg sok új látnivalót kapunk majd a PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re készülő játékból.

1.
1.
markoci555
én a single-re vágytam volna, na mindegy, szépen lassan azt is mutogatják, aztán észre se vesszük és már kinn is van
(remélem)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...