Bemutatkozott a Ghost Recon: Breakpoint

  • Írta: fojesz
  • 2019. május 9.
  • Bejelentés
A Ubisoft a mai este folyamán bejelentette a Ghost Recon: Wildlands folytatását, amely a szivárgásoknak megfelelően a Ghost Recon: Breakpoint címet kapta. Egy hosszabb gameplay videót is kaptunk a játékból a leleplezés során.

Habár egy szivárgásnak hála már idő előtt lebukott az új Ghost Recon, a Ubisoft az este folyamán formálisan is leleplezte a Wildlands folytatásának szánt Ghost Recon: Breakpointot, amely PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik október 4-én.

A Breakpoint egy fiktív csendes-óceáni szigeten, az Auroán játszódik, a játszóterünk pedig ezúttal is nyílt lesz. Noha a játék egyedül is játszható majd, a Wildlands alapján kétség sem férhet hozzá, hogy az első számú mókát ezúttal is a négyfős kooperatív mód jelenti - igaz, a Breakpoint esetében már a rajtkor kapunk PvP-t is.

A játékban most is kiemelt szerephez jut a taktikázás és a lopakodás, ismét számos eszköz és jármű közül válogathatunk, hogy végrehajtsuk a küldetésünket. Ezúttal kapunk kasztrendszert (a kasztok között szabadon válthatunk majd), továbbá a túlélés is nagyobb hangsúlyt kap, így például nem mindegy, hogyan sérülünk harc közben, és álcázhatjuk is magunkat.

További érdekesség, hogy a Breakpoint főgonosza a Jon Bernthal alakította Cole D. Walker lesz, őt már a Ghost Recon: Wildlands legutóbbi frissítése is bemutatta a nagyközönségnek. Walker maga is Szellem volt egykor, úgyhogy rosszfiúként változatos módokon tud majd borsot törni az orrunk alá, ráadásul mindehhez a Skell Technology fejlesztéseit is megkaparintotta.

10.
grindcore
Ugy utalom az open world jatekokban hogy egy adott ponttol kezdve minden sarkon loni kezdenek rad, az egesz varos (sziget) teged baszogat lepten nyomon, annyira stresszes. Mar az Amazing Spider Man 2-ben is ruhelltem, hogy gyűjtögetnem a kibaszott kepregeny lapokat de egyfolytaban tamad valaki, erre itt ez a jatek aminek ez lesz a lenyege, aaaaaa :-:
9.
Mikeee
Ritkán játszok ilyesmi TPS lövöldözős játékkal, de ez alapján a walktrough trailer alapján tökre tetszik.
6.
SLi
#1: te lehet a játékokból meg a játékos közegből szerezted a "szociális normáidat", meg is látszik...
már 20 évvel ezelőtti TC játékokban is mindenféle emberek voltak...
5.
Nyarlako
Off, de a már shooterek megjegyzem hogy hiányolom a hírt arról hogy megjelent a Blood: Fresh supply ami a klasszikus fps redux változata és végre tökéletesen játszható mai gépeken is.
4.
McDuff
A Wildlands az első ingyen hétvégén nem tetszett, aztán a 2. ingyen hétvégén jobban belemerültem és utána be is szereztem, kb 50 órám van már benne és most fogok a végére érni. Ennyi nekem bőven elég belőle, ez a Breakpoint meg olyan mint az összes többi közvetlen Ubi folytatás, semmi csodát nem kell várni: Far Cry3->4; Divi1->2; AC:Origins->Odyssey
Ugyanaz a motor,animációk,hangok,gunplay stb. másik helyszínen más szereplőkkel. Félnék a Wildlands után elkezdeni, mert tuti megutálnám az egész koncepciót 100+ óra játék után.
3.
crytek
#2: Ha csak annyi lenne hogy ráálsz egy földön fekvő piros + os dobozra akkor meg azért magyaráznál... szóval nem tökmindegy? De :)
2.
markoci555
Miért volna fontos hol sérülünk meg, mikor bekötöd és mész tovább mintha semmi nem történt volna?
1.
NemecsekErno
Meh...ahogy látom egy CoD BO2-re hasonlitó drónos, szuperfegyveres összeállitás lesz, feketével, fehérrel, sárgával.
A csaj biztos bi, vagy full leszbi persze...

Ezeket fontos kiemelni egy ilyen játéknál, mert az ifjúság manapság ezekből tanulja a megfelelő szociális normákat.
"Nem baj, hogy válogatott módon irtja halomra az embereket, de legalább tisztelje közben az LMBGATXZUDQ képviselőit."
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...