Crash Team Racing - mindent személyre szabhatsz

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 10.
  • Videó
Link másolása
Vadonatúj hangulatfokozót kapott a Crash Team Racing Nitro-Fueled. A friss felvétel részletesen bemutatja, hogyan tudjuk majd a karaktereinket és a járgányainkat is személyre szabni.

A Crash Team Racing: Nitro-Fueled június 21-én gördül be PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. 

10.
10.
krisztian66666
Már csak a Crash Bash hiányzik! :D
9.
9.
Ooorky
#6: Osztott képernyőn qva szar vele játszani, battle mód online a fő vonzereje.
8.
8.
pkflavio
#7: N64-en mekkorát szólt az régen. Nekem a ps1-es CTR is favorit, ez is meg lesz :D
7.
7.
Darksiders84
#6: Nekem meg volt Switchen de nem volt akkora élmény mint gyermekkoromban N64-en. Viszont ez mostmár pont jó lesz nálunk mert a gyerek már megtanulta rendesen írányítani a joyt és ezzel még párom is leülne szóval mi is várjuk.
5.
5.
DarkLord
Én is drukkolok neki, hogy sikeres legyen és lehet még a végén kapunk egy teljesen új Crash részt is, ha minden oké, mert arra szerintem még nagyobb igény lenne :)
2.
2.
DarkLord
Arra leszek kíváncsi, hogy ez a mai világban meddig tud érdeklődést kiváltani az emberekből, mert jó a retro és frankón megcsinálják, meg a másikat is milyen frankón megcsinálták a sima részek felújított változatát. Arra is mindenki lecsapott én is a régi emlékek miatt végig is csaptam élveztem is, de azóta se vettem elő többet miután egyszer végigtoltam mind a három részt. Így it is az a kérdés, hogy meddig lesz ez szép és jó? Persze itt az online móka lesz a lényeg, de az is véges szerintem. Na meglátjuk, de én erre most nem ruházok be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...