Rage 2 - ezt kapjuk a megjelenés után

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 11.
  • Letöltés
Link másolása
Még boltokba sem került az Avalanche Studios és az id Software szerelemgyereke, de már tudjuk, hogy milyen DLC-ket kapunk a premier után. Még ebben a hónapban új kihívások, fegyverskinek és eventek ütik a markunkat.

A Bethesda közzétette a Rage 2 kiegészítőtartalmainak ütemtervét. Egészen őszig el leszünk látva DLC-kkel, májustól minden hónapra jut nekünk valami nyalánkság. Kapunk új kihívásokat, fegyverskineket, world eventeket és ingame cuccokat is. 

Számunkra az augusztus különösen fontos, hiszen akkor érkezik az első fizetős bővítmény, a Rise of the Ghosts, amit ősszel szintén egy nagyobb expanzió követ majd friss sztoriszállal, fegyverekkel és járművekkel. Csupán ezért a kettőért kell külön pénzt adni, az összes többi finomság teljesen ingyenes lesz. 

A Rage 2 május 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re - ha lemaradtál a launch trailerről, itt visszanézheted

14.
14.
crytek

USgamer – 8/10
Gamespot – 6/10
IGN – 8/10
Game Informer – 7/10
GamesRadar+ – 6/10
Shacknews – 5/10
Destructoid – 8/10
PCGamesN – 7/10
Attack of the Fanboy – 7/10
Hobby Consolas – 7,7/10
The Games Machine – 8/10
Jeuxvideo – 17/20
13.
13.
Juha
#11: Sajnos ott tartunk, hogy "tudatos vásárló" nem lesz, és értelmes dolgot már nem is kapsz majd, csak tömegcikket. Ezt már lassan el is értük (nem csak játékok terén).
11.
11.
bitbandita
#5: Ne haragudj, de nincs igazad. Természetesen van arra is példa, amire célzol, sőt. De miért baj az, ha kiadnak egy játékot, és eventekkel, meg új tartalmakkal próbálják fönntartani a játék felé az érdeklődést? A CD Projekt ugyanezért az egekig volt magasztalva, amikor a W3-hoz folyamatosan jöttek a free dlc-k. A probléma azzal van, amikor egy eleve félkész, és/vagy nulla tartalommal bíró játékkal csinálják meg ezt, vagy amikor egy rohadt fegyver skint is dlc és "content"-ként adnak el, és még pénzt is kérnek érte. Hogy ezt azért (is) csinálják, hogy minél tovább fönntartsák az érdeklődést a termékük iránt és több pénzt keressenek? Még szép. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy mit és mennyit kapsz a pénzedért. Ha meg nem tetszik, még mindig nem tart senki pisztolyt a fejedhez, gondolom. De az, akinek mondjuk ez lesz a kedvenc játéka, az ezzel csak jól jár, és nyilván örömet szerez neki, hogy a szeretett cuccához folyamatosan friss tartalmakat kap. De csak azért, mert bizonyos esetekben seggfej cégek átbasszák az embert, még jelenti azt, hogy ez a dolog önmagában rossz. Sőt, én azt mondom, csinálják csak. Ha olyan hülyék az emberek, hogy ahelyett, hogy bojkottálnák a terméket, csak sírnak de mégis csengetnek a semmiért, akkor csinálják. De sokkal inkább az lesz, hogy előbb-utóbb hatalmas összegeket fognak bukni, mivel hál' Istennek ezek nem monopóliumok, és el fogják veszíteni a kuncsaftokat.
10.
10.
Ps fanboy
#8: Na meg ott van az a tény is, hogy a Nintendo játékok nagyon jól tartják az árukat.
9.
9.
godach
#8: Nem is ezzel van gond. Tökéletesen megértelek, mert van amivel én is elnéző b vagyok mert engem kiszolgál teljes mértékben. Azt nem értem, hogy ezt fordítva hogy nem tudod megérteni. :)
8.
8.
Ooorky
#6: Mi a pofátlan abban, hogy kész játékokat adnak el? (mondjuk nekem a Pokémon szérián kívül egyetlen 1st party cím se jön be)


Az, hogy a kiadók magas áron adnak el rá remastereket az meg nem a Nintendo sara.
6.
6.
godach
#5: Ezt nem értem amúgy. Néhány kiadó annyira pofátlan mint a Nintendo. De míg azokra röhögve megveszed a játékokat addig erre még húzod a szád (ami nem is érdekel így megvenni sem akarod).
Nem mondom én hogy szeretni kell, de fura egy kicsit na...
5.
5.
Ooorky
#4: Lassan ott tartunk, hogy a Roadmap-ért kell fizetni, aminél 1. nap megkapjuk a trailer-t, 300.-on meg magát a játék, ha közben le nem állítják, mert nem vásárolta meg elég ember.
4.
4.
Chrysh
Ezzel a Roadmap-tendenciával nem lenne probléma (mint az Anthemnél), ha az alapjáték maga is érdemi tartalommal bír. Ettől függetlenül aggasztó, hogy ez a módszer ürügyként használható fel.
3.
3.
B-Shaggy
#2: Egy ilyen hangulatú játékhoz szerintem poén ez a bónusz, ha nem dob annyit az árán. Anno a Saints Rownál sírtam be amikor volt valami milliárdos-edition amihez valami tuningolt autó járt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...