E3 2019: Ott lesz a következő Stronghold-játék is

  • Írta: szlav
  • 2019. május 13.
  • Teaser
Link másolása
Nem sokat tudunk az egyelőre még csak Stronghold: Next álnéven futó projektről, de a Firefly Studios csapata megígérte: az idei E3 során megmutatják a játékukat. A legújabb fejlesztői videóban elárultak egy-két apróbb részletet is.

A Firefly Studios már lelkesen készül az idei E3-ra, ugyanis itt kerül majd leleplezésre a híres RTS-széria, a Stronghold következő része. Egyelőre csak Next alcímmel beszélnek a játékról, ez pedig nem véletlen, hiszen nem a fő széria számozott folytatásáról lesz szó, hanem egy teljesen új környezetben játszódó, teljes értékű mellékágról - valami olyasmiről, mint amilyenek a Stronghold Crusaderek voltak.

Az itt látható fejlesztői videóból egyébként több egyéb érdekesség is kiderült. Megtudhattuk többek közt, hogy a játék a jelenlegi tervek szerint kizárólag Steamen fog megjelenni. Saját bevallása szerint a csapat két igen egyszerű ok miatt kerüli el az Epic Games Store felületét: a Stronghold-széria már meglévő rajongótábora a Steamen található, valamint itt találkozhatunk az achievementrendszerrel is, amivel a fejlesztők nagyon szívesen foglalkoznak.

Megtudhattuk azt is, hogy az E3-as bemutatót követően az idei év folyamán még egy halom rendezvényen összefuthatunk majd a fejlesztésükkel, ezek során pedig már élesben is kipróbálhatjuk azt. Ilyen környezetben valószínűleg a többjátékos móddal találkozhatunk majd első sorban, hiszen ezekkel tudják a lehető legszélesebb körben demózni a játék adta lehetőségeket.

2.
2.
shorty123
Olyan sokszor csalódtunk már de hátha most összejön vmi :)
Emlékszem volt egy olyan rész amit 5 perc után elborzadva töröltem annyira botrányosan rossz lett. Az alapjáték zsenialitása után elcseszett folytatások klasszikus esete
1.
1.
hedzsooo
Sajnos az alap Stronghold, vmint a Stronghold Crusader mellett a többi része nem igazán tudott lekötni sokáig. Kivéve még a Stronghold C. Extreme-t, meg a Stronghold HD kiadást.... Azért várjuk, hátha végre tényleg vmi nagyszerűvel tudnak előrukkolni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...