Utolsó előzetesen a Sniper Elite V2 Remastered

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 14.
  • Videó
Link másolása
A mai naptól szerezhető be a 2012-ben megjelent Sniper Elite V2 felújított kiadása, a Sniper Elite V2 Remastered, ami a látvány mellett természetesen tartalmilag is többet kínál, így az összes eddig megjelent DLC a csomag része.

A 2012-ben bemutatott Sniper Elite V2 1945-ben, Berlinben, a második világháború sűrűjében játszódik. Mi a veterán mesterlövészt, Karl Fairburne-t alakítjuk majd, akivel az lesz a feladatunk, hogy mélyen az ellenséges vonalak mögött megbújva megakadályozzuk, hogy a Vörös Hadsereg kezére jusson a nácik V2 rakétatechnológiája.

A Sniper Elite V2 Remastered a sok-sok finomhangolás mellett támogatni fogja a 4K-felbontást és a HDR-t, de konzolokon kapunk egy 60 fps-es teljesítményközpontú üzemmódot is. A csomag része az eddig megjelent összes letölthető kiegészítés, továbbá a Zombie Army-sorozat karakterei is beköszönnek. A multiplayer mód most már 16 fős összecsapásokat is támogat, illetve kapunk egy fotómódot, ahol a képkockánként tudjuk megörökíteni az X-Ray-pillanatokat.

A játék a mai naptól már be is szerezhető Nintendo Switchre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

4.
4.
atesz89
Aki akar játszani multiban esténként keressen magyar szerót, mi nyomjuk majd rajt.
3.
3.
Ati1975
#2: Konzol boltokban dobozosan csak pénteken.
2.
2.
Morzsi1
store-ba már megvásárolható, ma reggel az első tutorial level-t lenyomtam, szép, meg jó, de igazából akinek megvolt az eredeti, ami ráadásul visszafelé kompatibilis, az sok újat nem fog benne találni/látni.
1.
1.
Ati1975
Hát nálunk csak pénteken jelenik csak meg legalábbis ps4-xbox one-ra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...