Megint csúszik a Skull & Bones, kihagyja az E3-at is

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 16.
  • Csúszás
Link másolása
A Ubisoft a legutóbbi üzleti jelentésében kitért az online kalózos játékára is. Bár úgy volt, hogy még idén megkapjuk a Skull & Bonest, a játék újra csúszni fog, 2020 áprilisánál korábban ne is számítsunk a premierre.

A Skull & Bonest eredetileg 2019 folyamán adták volna ki, de a kiadó legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy elcsúsztatta a megjelenést, és csak a következő üzleti évben várható a játék. Azaz 2020. április 1. előtt ne számítsunk rá. 

Ha azt vártad, hogy hamarosan új látnivalók érkeznek róla, el kell keserítenünk, hiszen a Ubisoft nem hozza el a játékot a júniusi E3-ra sem. 

A fejlesztők mindenesetre szorgalmasan dolgoznak a kalózos címen, végletekig elkötelezettek, de "elsősorban a minőségre koncentrálnak", és mindennemű támogatásért rendkívül hálásak a rajongóknak. 

A Skull & Bones PC-re, Xbox One-ra és PS4-re érkezik. 

3.
3.
Ooorky
#1: A mikrotranzakciókon agyalnak sztem ennyit, mit-mennyit-hogyan.
2.
2.
Dengitzik
Star Citizen 2...csakhogy itt vérprofi kiadó játssza az agyát...
1.
1.
McDuff
Na és itt is van amit a múltkor annyira hiányoltam! A kérdésem ugyan az: az alapján a 1 videó alapján amit láttunk ez egy az egybe ki van emelve az AC4-ből, akkor meg mi készül ezen eddig? Persze, csússzon, ha kell, de akkor egy sokkal összetettebb játék is legyen, ne "mini game"!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...