Féltucat gonosztevővel jön az új Batman-film?

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 20.
  • Cooltúra
Link másolása
A The Hollywood Reporter értesülései szerint Matt Reeves még mindig gőzerővel dolgozik a The Batman forgatókönyvén és nem kizárt, hogy a főhősnek legalább féltucat gonosztevővel is meggyűlik majd a baja.

A napokban derült ki, hogy a következő Batman-film főszerepére már csak két potenciális színész pályázik. Egyikük Robert Pattinson, az Alkonyat-széria sztárja, aki az elmúlt években inkább független filmekben volt csak látható. A másik lehetséges választás pedig az új X-Men-sorozatban Bestiát alakító Nicholas Hoult.

A The Hollywood Reporter aztán hétvégén újabb pletykákat is közölt a film kapcsán, így kiderült, hogy a modern A majmok bolygója-trilógiáért felelős Matt Reeves még mindig dolgozik a The Batman forgatókönyvén, ami szerint két gonosztevő biztosan felbukkan majd a filmben. Mindketten ismerős karakterek, hiszen Pingvin és Macskanő is szóhoz jutott már a filmvásznon. A magazin egy másik forrása egyébként azt állítja, hogy az sem kizárt, hogy Reeves egyszerre hat ellenfelet is ráereszt majd Batmanre.

Egy korábbi Twitter-bejegyzés után mi nem lennénk meglepődve, ha a harmadik Rébusz lenne.

2.
2.
ironyman
remélem ez is olyan király lesz mint a suicide squad , persze ezt is lehuzza majd a sok hülye kritikus de legalább kapunk egy minöségi filmet
1.
1.
B-Shaggy
Nyilván rosszul hangzik. Ez vagy kamu, vagy pedig ilyen Batman: Year One szerű sztorit csinálnak és lesz egy antológia-szerű beütése, hogy pár jelenetben mutatják hogy pár nagyobb kaliberű bűnözőt legyőz. Az, hogy 2 fiatalabbnak kinéző színész esélyes még a szerepre, inkább erre utal. Vagy egy rakás szar van készülőben ami rádupláz a Pókember 3 -ra és az Amazing Spider-man 2-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...