Westworld - traileren az új évad

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Ugyan véget ért a Trónok harca, de ez közel sem jelenti azt, hogy néznivaló nélkül maradunk HBO-fronton. A mai napon például befutott a Westworld harmadik évadának legújabb előzetese, melyben szinte rá sem lehet ismerni a sorozatra.

Az eredetileg öntudatra ébredő robotokkal és vadnyugatos kalandparkkal elrajtoló Westworld a második évad során már közel sem volt képes a remek nézettségi adatok megtartására, így némiképp várható volt, hogy a harmadik évadban valami újjal próbálkoznak majd a készítők. Az új trailer ennek megfelelően nem csak Aaron Paul karakterével, hanem a nagyvárosi helyszíneivel is komoly változásokat fog hozni, melyek remélhetőleg végül jól fognak elsülni.

A Westworld harmadik évada a jelenlegi tervek szerint 2020-tól lesz elérhető az HBO kínálatában.

5.
5.
kopic
#4: hat igen... Kozel sem lett olyan jo, mint az 1.evad...
4.
4.
Őrnagy
Remélem, abbahagyják az idősíkok közötti ugrálást. Vagy már abbahagyták a 2. évadban?
Sajnos nem láttam, de jó sok szart olvastam róla.
3.
3.
B-Shaggy
#1: Miért mondanák fel az előfizetésüket egy rossz évad miatt? Nem csak a GoT miatt fizetnek elő az emberek. A Chernobylért oda vannak az emberek és most jött a His Dark Materials trailer is amire évek óta várnak.
1.
1.
user101
Most, hogy vége a got-nak és pláne ilyen botrányosan én azt remélem, hogy sokan felmondják az előfizetésük, hogy észrevegyék magukat... ( Sajnos nem így lesz... ):
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...