Megérkezett a Just Cause 4 tavaszi frissítése

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 22.
  • Letöltés
Link másolása
Élethűen rombolható objektumokkal, átdolgozott fényekkel érkezett meg a Just Cause 4 masszív tavaszi frissítése. Emellett a július elején érkező Los Demonios DLC-be is belenézhetünk egy trailer erejéig.

Ha letöltöd a legújabb update-et, akkor a Black Hand szobrai és fém vonathídjai sokkal élethűbben hullnak porba a kezed nyomán, de nem a javított rombolhatóság az egyetlen újdonság a patchben. Az egész bevilágítási rendszert lecserélte az Avalanche csapata, így jobb láthatóságot kapunk, azaz sokkal világosabb lesz az egész játék. 

A szezonbérletesek örömére július 3-án érkezik a Los Demonios DLC, ha viszont megvan a Just Cause 4 Gold-kiadása, akkor már egy héttel korábban, június 26-án lecsaphatsz rá. A sztori szerint Rico és Javi egy templomot vizsgálnak Solis partvidékén, ám a régész véletlenül egy démoni erőt szabadít a világra. A parazitafertőzés szépen terjedni kezd, megtámad minden Black Hand-tagot, aki az útjába áll. És persze nekünk kell leszámolunk a démoni invázióval. 

Emellett kiderült, hogy a John Wick alkotója, Derek Kolstad is leteszi a névjegyét a Just Cause-mozifilmhez. Az úriember a minap írt alá a Constantin Filmmel, így biztosak lehetünk abban, hogy egy akciódús és látványos adaptáció várható valamikor a jövőben. 

3.
3.
Matt8888
Ahogy eddig láttam és tapasztaltam, ha még pár ilyen és ehhez hasonló frissítés még várható és jön is akkor vállalható lehet a játék mint 4. rész.
1.
1.
Anti4730
S a viz grafikat vajon javitja? Hihetetlen azt hogy gondoltak, far cry 2 ben jobban nezett ki a viz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...