The Rise of Skywalker - látványos képek érkeztek

  • Írta: szlav
  • 2019. május 22.
  • Cooltúra
Link másolása
A Vanity Fair fotósainak hála mi is beleshetünk az idén karácsonykor érkező Star Wars: The Rise of Skywalker kulisszái mögé. A nagyszerű felvételeket ráadásul néhány egészen érdekes infómorzsa kísérte.

A Vanity Fair legújabb exkluzív anyaga a Star Wars: The Rise of Skywalker kulisszái mögé visz minket. A fotók közelebbről bemutatják a stáb munkáját, valamint az új (és régi) szereplőket, helyszíneket és lényeket. Ha tehát nagyon érzékenyek vagytok az apróbb spoilerekre is, akkor csak óvatosan!

 

A magazin legfrissebb kiadását Rey és Kylo Ren fotói borítják.

A filmet rendező J.J. Abrams és a Reyt alakító Daisy Ridley az első előzetesben már megismert sivatagi helyszínen forgatnak.

C-3PO megkapja az utolsó simításokat. A kosztüm alatt Anthony Daniels áll - az egyetlen színész, aki a Skywalker Saga mind a kilenc filmjében szerepelt.

J.J. Abrams a Ren lovagjainak társaságában. Kylo titokzatos elit alakulatát Eunice Huthart kaszkadőrszakértő igazítja el.

Most láthatjuk először Keri Russell karakterét. A maszkos karakter, Zorri Bliss a Kijimi nevezetű havas planétán áll, mégpedig a Tolvajok Negyedében.

Az Első Rend vezérei Kylo Ren csillagrombolóján. Baloldalt General Hux (Domhnall Gleeson), jobbra pedig Allegiant General Pryde (Richard E. Grant).

Az Ellenállás hősei felkészülnek a sivatagi üldözéses jelenet forgatására.

A következő felvételen már élesben forog az akció. A kamera mögött Colin Anderson követi Rey, Chewbacca és BB-8 kalandját.

Az Ezeréves Sólyom pilótafülkéje. Lando Calrissian (Billy Dee Williams) ismét a pilótaszékben, mellette Poe Dameronnal (Oscar Isaac). Mögöttük Chewbacca és BB-8 látható, de Poe válla felett bekukucskál az új droid, D-O is.

Finn (John Boyega) új szövetségesre talál Jannah (Naomi Ackie) személyében. A páros két orbak hátán száll szembe az Első Rend gépeivel. "Hihetetlenül szürreális ebben a filmben lenni és belülről látni, hogy hogyan készül" - mondta Ackie.

A fő operatőr, Colin Anderson ismét a sivatagi üldözésre készül.

A Jordániában forgatott helyszín egy új bolygó, amely a Pasaana névre hallgat. Itt élnek az Aki-Aki bennszülöttek.

Kylo Ren (Adam Driver) és Rey összecsapása a viharban (vagy hullámok közt?). Kettejük kapcsolata az Erőben mélyebben fut, mint ahogy azt korábban láthattuk.

J.J. Abrams és a stáb Jordánia sivatagában forgatják a Pasaana bolygón játszódó akciójeleneteket.

John Williams ismét visszatért, hogy méltó aláfestést írjon az új trilógiát lezáró fejezethez. "Kezdetben azt sem gondoltam volna, hogy lesz második rész" - mondta a zeneszerző.

Luke Skywalker (Mark Hamill) és R2-D2. Úgy tűnik, hogy valamilyen formában tényleg viszontláthatjuk a legendás jedit.

20.
20.
godach
#19: Az, amolyan beazélgetetéskezdeményezősbékülősöskomment lett volna, de többször volt már konkrétan neked szánt mondanivaló, csak most tűnt fel hogy 0 reakció :D
19.
19.
Ooorky
#16: Visszanéztem az ACIII-as válaszodat. Nem tudom mit lehetett volna rá reagálni, elolvastam, tudomásul vettem :-)
18.
18.
Ooorky
#16: Ciklikusan használom az oldalt, unaloműzésként van, hogy elfelejtek dolgokat mert jön egy vonat, le kell papírozni, rádióba kiabálni stb.
17.
17.
godach
#16: Hülye aut correct.
A lényeg azért lejött, remélem
16.
16.
godach
#15: Kérdésem lenne.
Bár párszor kifejtettem a véleményem, nemtetszésem a hozzászólásaiddal kapcsolatban mindig túl tudtam lépni egy vitán és ha értelmes kommentet vagy kérdésed, esetleg nekem reakcióm volt arra akkor válaszoltam.
Mostanában többször észre vettem, hogy reagáltam ilyen-olyan dolgokra de te bár aktív voltál, nem volt válasz.
Tehát, ha felhúztam a bőrt valahol, és azért nincs válasz, tiszteletteljesen elfogadom, ellenben ha nem figyeltél... Megjegyzés, válaszoltam az ACIII kérdésednél is :)
14.
14.
ollie92
Számomra a SW az elôzményekben bontakozott ki, fôleg a zseniális Klónok háborúja sorozattól egészen a III. epizódig.
12.
12.
Ooorky
#9: Ez az élete szegénynek, elég benézni a GoT-os blogba...
11.
11.
frankdelgado
Kell a sztárvársz, mint egy falat kenyér, de részemről már oda a megnézés előtti izgalom. Erre már el se megyek moziba, majd jó lesz letorrentezve.
6.
6.
B-Shaggy
Rohadt jól néznek ki a képek. Pasaana meg lehet, hogy kamu név, Tattooine lesz ebből.
3.
3.
zoli12i
#2: Hagyd rá....ízlésficam....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...