Bloodlines 2 - bemutatkozott a Ventrue-klán

  • Írta: szlav
  • 2019. május 23.
  • Videó
Link másolása
Ventrue - a királyok klánja. Seattle modern városában még ma is ők állnak a tápláléklánc csúcsán. Ha igazi arisztokrataként szeretnél uralkodni az alattvalóid felett, akkor neked is köztük a helyed!

Folytatódik a Paradox videósorozata, amelyben bemutatásra kerülnek a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 klánjai. Ezúttal a Ventrue-vámpírokat ismerhetjük meg - a társadalom elitjét, akik velük született joguknak tekintik azt, hogy kedvük szerint játszadozzanak a náluk gyengébbekkel. Ha Seattle lakossága egy birkacsorda, akkor itt bizony ők a vérszomjas farkasok.

A Ventrue-klán vámpírjait a dominancia és a szívósság jellemzi. Némelyikük olyan hipnotikus hatást gyakorol a nála gyengébbekre, hogy azok teljes transzba esve teljesítik uruk vagy úrnőjük kívánságát. Mások azonban nem alacsonyodnak le a halandókhoz - néhány Ventrue a saját erejére támaszkodva lesz legyőzhetetlen a harcban. Közülük kerülnek ki ugyanis a legszívósabb vámpírok, akik bőre a harc során kővé keményedik, a rajtuk ejtett sebek pedig egy szempillantás alatt begyógyulnak.

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 2020-ban érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

1.
1.
PapaYeti
Hát ez nagyon vérszegénynek tűnik....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...