Itt az új Terminátor-film első előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 24.
  • Cooltúra
Befutott a következő Terminátor-film, a Sötét végzet első előzetese. A James Cameron felügyeletével készült új rész teljesen figyelmen kívül hagyja az elmúlt évek epizódjait és Az ítélet napja eseményei után veszi fel a fonalat.

A Terminátor: Sötét végzet ismerős alapokra épít, története szerint ugyanis egy Grace nevű katonát küldenek majd vissza a jövőből, hogy mentsen meg egy Dani Ramos nevű nőt, akire valamiért az eddigi legfejlettebb Terminátor vadászik. A klasszikus részek ismerős arcai is visszatérnek, így a Sarah Connort alakító Linda Hamilton és T-800-ast játszó Arnold Schwarzenegger is a történet szerves részeként bukkan majd fel a vásznon.

A film készítésében producerként James Cameron is részt vett, a rendezést pedig a Deadpool első részének direktora, Tim Miller vállalta el.

A hazai mozik október 31-től vetítik majd a filmet.

81.
Kawada
#80: Nem. Ott tart a nyugat, hogy ha napi 1x órát játszol, ami hatással van a szociális élet(telenségedre), a testi higiéniádra és súlyos kihatása lehet tanulmányaidra, munkádra, akkor mentális zavarnak van nyilvántartva. Betegségnek, akár az alkoholizmus, a szerencsejáték függés, stb. Ne sarkosíts ennyire, mert pont olyan hiteltelen és nevetséges, paranoid f*sz leszel, mint azok, akik ellen te egyébként fel kívánsz szólalni...
80.
Nyarlako
Ott tart a nyugat hogy a videojáték függőség mentális zavarkent került nyilvántartásba. De ha le akarod vagatni a nemi szervedet, vagy a 8 éves fiadat homroninjekcioztatni aki buzibárokban vonaglik felnőtt férfiak előtt azt ünnepli az LGQBTXYZ dilihaz és a haladó szellemiségű nyugat.
79.
atedolgod
#78: Pontosan azért írtam le az elején, hogy egy ilyen rövid hozzászólásban nem lehet teljes részletességgel megtárgyalni ezeket a témákat. 20 - 30 sor csak arra elég, hogy pár sarkalatos ponton keresztül szemléltess egy problémát.
Baloldalinak lenni ma mást jelent mint 20 éve. Liberálisnak lenni is mást jelent, mint 20 éve. Kétségtelen, hogy a jelenlegi életformánk alakulásában nagy szerepe volt mind a kereszténység, mind a korai liberalizmus eszmerendszerének. Ettől még úgy gondolom, hogy 2019 -ben túl sok ponton csúszott meg utóbbi.
78.
joelka
#72: Sokadjára olvasom, hogy balos, szélsőbalos, liberális...,olyan témákba ágyazva, hogy nem értem, egyáltalán hogy kerül ide a baloldal? Megmondanád, hogy egy idióta abortusztörvényhez, a gender tanulmányokhoz, az amerikai filmipar fertelméhez, mi a franc köze van a baloldalnak? Egyáltalán mit jelent az, hogy baloldaliság? Címkézni tudsz, de vajon tudod-e a lényegét? Hogy egy baloldali gondolkodasú ember mit gondol a világról? A kapitalizmustól? Az anyagi javak rendkívül igazságtalaln és egyenlőtlen elosztásárol? A környezetszennyezésről? A törvény előtti egyenlőségről? A baloldal csak jelzem, az nem egy kommunista gyűjtőfogalom. Ahogy a liberalis sem. Még csak nem is a buzik, drogosok gyülekezőhelye! Te olyan jogok birtokában írhatod le ide a véleményedet következmények nélkül, amit a liberalizmus garantál neked! Nem a "haverok" és az álkeresztények tolvaj gyülekezete. Szóval mielőtt baloldalisozkodsz, gondolkozz kicsit és gondold végig, hogy kik azok, akik a jobboldal nevében szétlopják az országot alólad! És mielőtt rámförmednél, baloldali gondolkodású, de hívő keresztény ember vagyok! Na ezt add össze! És ettől nem vagyok sem internacionalista, sem kommunista. Tisztelem a magántulajdont, a tanulást, az emberi értékeket, a közérdeket és még egy csomó más mindent is... Ne címkézzük egymást, én ezt javaslom.
77.
atedolgod
#66: Diktátor? Ezt most komolyan mondod? A forumon nem nagyon szabad politizálni úgy tudom, de kifejthetnéd egy picit részletesebben hogy kit, és miért tartasz diktátornak.
76.
atedolgod
#57: A film történetét illetően úgy tűnik, megint az lesz hogy "visszajön a terminátor + bizonytalan nemű lány" és legyőzzük a terminátort. Nem bírnak elszakadni ettől. Személyes véleményem szerint a terminátor filmeknek az jelenthette volna a valódi továbblépést, ha bemutatták volna azt a szörnyű világot, amit a legelső részben pár percig láthattunk. A valódi gépek háborúját. Ezt azonban sosem teszik meg.
75.
atedolgod
#56: A ghost in the shell -t azért ne keverjük már ide... az eredeti első sorozat számos társadalmi problémával foglalkozott, tette ezt nagyon ügyes módszerekkel. Az amcsi film ehhez képest egy nagy kerek nulla volt.
74.
Ooorky
#72: Kis extra:
A megtalált görög szexábrázolások 0,37%-a homoszexuális tartalmú, ezzel szemben 50%-ban ezeket mutogatják, hogy lámlám, ők is ezt csinálták...
73.
atedolgod
Amiket az imént kifejtettem, azok egyébként szerencsére többnyire amerikai "őrületek", a világ más részein szerencsére nem ennyire jellemző a jelenség, mármint ami a filmeket illeti.
72.
atedolgod
#35: Az emberevés is egyidős az emberiséggel, mégsem szoktunk manapság ilyesmit csinálni.
Tulajdonképpen nem a homoszexuálisokkal van probléma, hanem a homoszexuális propagandával van a probléma. Megpróbálják magukhoz hajlítani a valóságot, és az újhullámos szélsőbalos ideológiák erre bőven adnak nekik lehetőséget. Hidd el nekem, mindamellett hogy egy ilyen hozzászólásban messze nem lehet megfelelő részletességgel kitárgyalni a témát, de nem engedheted teljesen szabadjára a szexuális kisebbségeket, és nem teljesítheted minden kívánságukat olyan mértékben, hogy az már a többségi, normális társadalom normarendszerét fenyegesse. Ha megengedsz valamit, akkor újabb és újabb frontvonalat nyitnak. Magyarországon most épp a család, és a házasság fogalma nem tetszik nekik. Márpedig ezt, nem adhatjuk meg nekik. Az "elfogadás" annyit jelent, hogy nem forgatjuk szurokba őket, és hagyjuk békében élni. Az irányukból tapasztalható erőszakos nyomulás viszont nekünk sértő... érted? Egy gondolkodó homoszexuálisnak tudnia kell, hogy nem ő a normális. Tudnia kell, hogy az állapota amiben van, egy rendellenes állapot. Ezt neked is el kell fogadnod.
De náluk is nagyobb probléma, hogy a marginálisabb, mindenfajta önképzavarral küzdő apró csoportok is beálltak a sorba, ahol a "nekem jár" felirattal osztogatják a jogokat a szélsőbalosok. Ennek következménye a 79 féle nem bevezetése, a gender transz őrület, ahol meg sem vizsgálják hogy az adott személy problémája pontosan miből fakad, hanem azonnal küldik a kés alá. Elhitetik vele, hogy a biológiai nem megváltoztatható. Hát elárulom neked, hogy a tudomány mai állása szerint LEHETETLEN a valódi nem változtató műtét. A testet lehet farigcsálni, hormon háztartást felborító hormonbombákat lehet szedni, ám egyik sem fogja megváltoztatni az illető biológiai nemét. Egy szörnyet kapsz, aki ugyanolyan lelki beteg lesz mint előtte volt, és inkább kezelni kellene, hogy egyrészt ne akarjon öngyilkos lenni, másrészt ne akarjon másokat bántani. Nem gender wc kell neki, hanem segítség. 4!!! éves gyereket kés alá akarnak küldeni... itt nem a gyerekkel, hanem a szülővel van probléma. Aki ilyet tesz, azt börtönbe kellene zárni, hiszen megcsonkít egy magáról dönteni képtelen kiskorút.
És erre a vonatra ült fel Hollywood már jó ideje. Az őrület határán táncoló, a nőket férfivá változtatni akaró modern kori feminizmus, és a szexuális kisebbségek abnormális pátosszal való felruházása tükröződik a filmjeiken. Ennek eredménye ez a gender fluid transz valami, amit a trailer -ben látsz. De már kapott Oscar díjat az állatszex kampányfilm a közelmúltban. (vedd észre hogy nem azzal van baj hogy létezik a film, hanem azzal hogy díjazzák) SŐT, az abortusszal kapcsolatos jogok kiterjesztését is aktívan támogatja a "filmgyár". Tudod azt a törekvést, aminek eredménye hogy New York -ban a születés percéig!!!! meg lehet gyilkolni a csecsemőket. Gondolj bele. Azon lehet vitázni, hogy a 12 hetes magzat élő embernek számít -e. Azon viszont biztosan nem, hogy a 9 hónapos!! magzat az -e. Egy kész, kifejlett baba, amit a szülőcsatorna egyik végén még legálisan meg lehet gyilkolni, a másik végén pedig nem... És kik ünnepelték ezt a törvényt leginkább? A fent felsorolt csoportok... Hollywood pedig asszisztál ehhez is.
Tudom, hogy ez itt egy akciófilm bemutatója, és a kelleténél messzebbre mentem a magyarázattal. De fontos látni az összefüggéseket, és a szélsőbalos propaganda veszélyeit.
71.
Turley
#40: Tesi ezeket a meggyőződéseidet a veled szóbanállókról már többször ellőtted hasonló viták közben, újítani kéne
70.
odinx
Nem volt valami nagy durranás az előző rész se, már egy kicsit erőltetettnek érzem az egész Terminátor sorozatot. Egyszer meg lehet nézni ezt is, de azért már lezárhatnák.
69.
gremi
#66: Le lehetne állni veled vitatkozni, de a.... "morálban meg kultúrában Albánia az egész ország"....kiverte a biztosítékot.Csak annyit írok, szégyelld magad.
68.
strangerthingsfan
#56: A háromnál sosem lesz rosszabb Terminátor film.
egy legendát jutatott vissz a TV2 matiné szintjére.
66.
strangerthingsfan
#49: Teljesen egyetértek veled, a magyarok azt hiszik tudatosan vagy tudat alatt hogy ők a világ közepe, közben értelemben, morálban meg kultúrában Albánia az egész ország, amit egy kisebbségi diktátor röhögve szopat. Ezen kéne elgondolkodni leginkább.
65.
Heldengeist
#62: Engem pont azért nem zavart, hogy nem abban a kietlen horrorisztikus jövőben játszódott, mert 2018-ra tették és eleve az ítéletnapot is 7 évvel eltolta a 2. rész, vagyis nem ördögtől való, hogy még a gépek elég fejletlenek, hogy egy szervezett ellenállás nyíltan is összecsaphasson velük.

Ami inkább zavaró, hogy a 2018-ban úgy mutatják, a T800 már sorozatgyártásban van, aminek 2029-ben még a legújabb modellnek kellett volna lennie. Szerintem ez így túl korai.
63.
Max3000
#62: Szokásuk a studióknak azt a módszert alkalmazni,miután kezd kifutni egy széria ami legfőképp a látványra és akcióra van kihegyezve,hogy utolsónak egy lassabb kibontakozású mélyebb témába helyezik a filmet.Vagy ha nem is utolsó a rész,de váltanak stílust.Ennek a terminatornak is jót tenne az ilyen.Az ártatlan vért(terminator könyv) szívesen látnám vásznakon.
62.
Max3000
#61: Terminator salvation számomra egy érdekes jelenség volt,mert nem is teljesen abban a kietlen jövőben játszódott,mint a "próféciában",vagyis 2029-ben.No nem a számokkal vannak nekem gondjaim,hanem értelemszerűen gyerekcipőben járt még az a horrorisztikus világ,amit például a könyvek jól szemléltetnek.A másik gondom a filmmel,hogy John és az a másik félig robot félig ember szerzet gyerekes egymás közti frusztrációjára volt kihegyezve úgy nagyjából az egész film.Rossz filmnek nem mondanám,rossz terminátornak igen.

3 tényleg nem annyira rossz,az még éppen belefért a frencsájzba,talán ott abba is kellett volna hagyni.
61.
Heldengeist
#57: Terminator Salvation?
Nem volt benne időutazás, a jövőben játszódott a háborúban. Nem is volt annyira rossz, mint sokan beállítják, bár tény, hogy bőven ki lehetett volna hozni belőle többet. Mondjuk szerintem a 3 sem annyira rossz, a 2 meg nem annyira jó, mint azt a legtöbben állítják.
60.
Ooorky
#59: Valószínűleg életében nem járt még ott, pedig akkor megtudná milyen afrikai színvonalon élni Európában.
59.
gremi
#49: Az általad említett országban, ha kimondod vagy leírod a véleményedet , másnap a rendőrök rúgják rád az ajtót.Jobb esetben csak meghurcolnak.
Civilizált.... .Igen jó lenne.Ha mindenkinek lehetne véleménye, eldönthetné kiket szeret, kikkel nem akar találkozni.Nem bélyegezhetnek meg, mert nem szeretek valamit, vagy valakiket.
Innen nézve már nem is annyira civilizált az általad említett ország.
58.
Nyarlako
#57: Volt egy Terminátor regény ami meg a középkorban és marha jó volt.
57.
Max3000
#56: Absolute nem értem egyébként,hogy mi a retekért kell feltétlen a jelenben százszor ellőni ugyanazokat a marhaságokat.Vannak könyvek,például az ártatlan vér,vagy a gépisten tévedése amik a jövőben játszódnak,jó kis thrillert össze lehetne dobni ha elfelejtenék ezt a jelenes, visszatérős, megmentős faszságokat cgi orgiával megokádva.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...