Itt az új Terminátor-film első előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Befutott a következő Terminátor-film, a Sötét végzet első előzetese. A James Cameron felügyeletével készült új rész teljesen figyelmen kívül hagyja az elmúlt évek epizódjait és Az ítélet napja eseményei után veszi fel a fonalat.

A Terminátor: Sötét végzet ismerős alapokra épít, története szerint ugyanis egy Grace nevű katonát küldenek majd vissza a jövőből, hogy mentsen meg egy Dani Ramos nevű nőt, akire valamiért az eddigi legfejlettebb Terminátor vadászik. A klasszikus részek ismerős arcai is visszatérnek, így a Sarah Connort alakító Linda Hamilton és T-800-ast játszó Arnold Schwarzenegger is a történet szerves részeként bukkan majd fel a vásznon.

A film készítésében producerként James Cameron is részt vett, a rendezést pedig a Deadpool első részének direktora, Tim Miller vállalta el.

A hazai mozik október 31-től vetítik majd a filmet.

70.
70.
Nem volt valami nagy durranás az előző rész se, már egy kicsit erőltetettnek érzem az egész Terminátor sorozatot. Egyszer meg lehet nézni ezt is, de azért már lezárhatnák.
68.
68.
#56: A háromnál sosem lesz rosszabb Terminátor film.
egy legendát jutatott vissz a TV2 matiné szintjére.
66.
66.
#49: Teljesen egyetértek veled, a magyarok azt hiszik tudatosan vagy tudat alatt hogy ők a világ közepe, közben értelemben, morálban meg kultúrában Albánia az egész ország, amit egy kisebbségi diktátor röhögve szopat. Ezen kéne elgondolkodni leginkább.
65.
65.
Heldengeist
#62: Engem pont azért nem zavart, hogy nem abban a kietlen horrorisztikus jövőben játszódott, mert 2018-ra tették és eleve az ítéletnapot is 7 évvel eltolta a 2. rész, vagyis nem ördögtől való, hogy még a gépek elég fejletlenek, hogy egy szervezett ellenállás nyíltan is összecsaphasson velük.

Ami inkább zavaró, hogy a 2018-ban úgy mutatják, a T800 már sorozatgyártásban van, aminek 2029-ben még a legújabb modellnek kellett volna lennie. Szerintem ez így túl korai.
63.
63.
Max3000
#62: Szokásuk a studióknak azt a módszert alkalmazni,miután kezd kifutni egy széria ami legfőképp a látványra és akcióra van kihegyezve,hogy utolsónak egy lassabb kibontakozású mélyebb témába helyezik a filmet.Vagy ha nem is utolsó a rész,de váltanak stílust.Ennek a terminatornak is jót tenne az ilyen.Az ártatlan vért(terminator könyv) szívesen látnám vásznakon.
62.
62.
Max3000
#61: Terminator salvation számomra egy érdekes jelenség volt,mert nem is teljesen abban a kietlen jövőben játszódott,mint a "próféciában",vagyis 2029-ben.No nem a számokkal vannak nekem gondjaim,hanem értelemszerűen gyerekcipőben járt még az a horrorisztikus világ,amit például a könyvek jól szemléltetnek.A másik gondom a filmmel,hogy John és az a másik félig robot félig ember szerzet gyerekes egymás közti frusztrációjára volt kihegyezve úgy nagyjából az egész film.Rossz filmnek nem mondanám,rossz terminátornak igen.

3 tényleg nem annyira rossz,az még éppen belefért a frencsájzba,talán ott abba is kellett volna hagyni.
61.
61.
Heldengeist
#57: Terminator Salvation?
Nem volt benne időutazás, a jövőben játszódott a háborúban. Nem is volt annyira rossz, mint sokan beállítják, bár tény, hogy bőven ki lehetett volna hozni belőle többet. Mondjuk szerintem a 3 sem annyira rossz, a 2 meg nem annyira jó, mint azt a legtöbben állítják.
57.
57.
Max3000
#56: Absolute nem értem egyébként,hogy mi a retekért kell feltétlen a jelenben százszor ellőni ugyanazokat a marhaságokat.Vannak könyvek,például az ártatlan vér,vagy a gépisten tévedése amik a jövőben játszódnak,jó kis thrillert össze lehetne dobni ha elfelejtenék ezt a jelenes, visszatérős, megmentős faszságokat cgi orgiával megokádva.....
56.
56.
Heldengeist
Nem követem teljesen a híreket, nem tudom, mit adtak ki belőle, úgyhogy ez szín tiszta feltételezés. Amit várok a filmtől történeti szempontból:

A kis csaj vagy a jövőbeli gyereke valami kutatóféle lehet, aki az ellenállásnak végez kiborgokkal kapcsolatos kutatásokat, melynek célja, hogy az emberek fizikailag is képesek legyenek felvenni a harcot a gépekkel és ennek a terméke a meghatározhatatlan nemű lény a jövőből. Valószínűleg Schwarzi itt most ember, akiről a T800/101 modellt mintázták (a T3 egy kivágott jelenetében is szerepelt ilyen minőségben).

Amit várok a filmtől minőség terén:
Rengeteg következetlenséget, Genesys szintű, a borzasztótól a határesetig terjedő CGI látványt.

Ami tetszett a trailerben: a kettéválni képes terminátor koncepciója.

Ami nem tetszett a filmben: Borzasztó (remélhetőleg félkész) CGI és nagyi korú Linda Hammilton keménykedése, ami teljesen hiteltelen. Akkora géppuskával csípőből és még rakétavető is? Na most akkor már ő is kiborg?

Ami eszembe jutott a meghatározhatatlan nemű főszereplőről: Volt egy jelenet a Ghost in the Shell-ben, már nem emlékszem, hogy a(z eredeti) filmben vagy a Stand Alone Complexben, amikor Bato megkérdezte Motokót, ha már úgyis teljes testprotézise van, miért nem választ magának férfi testet, mert hogy ugye harc közben sokkal praktikusabb volna.

Milyen elvárásain vannak a filmmel szemben: Komoly versenyben lesz a Genesyssel a legrosszabb Terminátor film címéért.
53.
53.
Max3000
Úgy látom mindenkit elvarázsolt a trailer...:D
49.
49.
ayreon
Véleményem szerint Magyarországnak Ukrajna egyik tartományának kellene lennie, teljesen ott van kultúrálisan... ezen a fórumon még nem olvastam olyan thread-et, ami nem anyázásba fordul 20 perc után.

Angol fórumokon, ez kb. soha nem fordul elő.

Félréértés ne essék, nem bántok senkit, csak szeretném tudadosítani mindenkiben az ország kulturális színvonalát... ami Ukrajna.

Jó lenne ha törekednénk valami civilizált létforma felé menni a magyar szuperokos, szupertehetséges, mindenkinél mindent jobb tudó, mindenki által elnyomott, de igazából szánalmas, sikertelen és más népek által kiröhögött és magas ívből letojt "magyar" fajtából.

Hajrá magyarok! ;)
47.
47.
Kelan
Ez szörnyű és a trükkök manapság egy videójátékban is látványosabbak...
46.
46.
Diabolis83
Úgy érzem maradok Stirling könyveinél, ha Terminátorra vágyom. Ott mindenki jó helyen van. Sarah kemény mint a vidia, de továbbra is mindent John érdekében tesz. Megjelenik az apafigura, aki nem nyom el senkit, de időnként finoman irányítja Saraht. John pedig tipikus kamaszból valóban hadvezér lesz.
A könyvekben is meghatározó szerepe van a nőknek, de nincsenek túltolva, nők maradnak. Ahogy a férfiak is férfiak.
Ez a film a trailer alapján.... Hát, biztos van akinek tetszik, én max. a zenét fogom még párszor meghallgatni. Videó nélkül.
43.
43.
szakallaskan
Az utóbbi 5 év legjobb filmjének ígérkezik!
33.
33.
zoli12i
32.
32.
B-Shaggy
#30: Három női szereplő egy Sarah Connor - múltú filmben nem beleerőszakolás, hanem beleképzelés Erőszakolva semmi nincs a torkodon, azt nézel, amit akarsz. Nem tudom hogy akik ilyeneket mondanak, azok mit gondolnak, mi az üzenet vagy a hátsó szándék egy női karakter mögött. A hangos kisebbség az szerencsére pont az ilyen kommentek, csak az internet megafonként funkcionál.
Az ilyen beszélgetések mindig nőknél, színesbőrűeknél és lgbt embereknél van jelen. Az örök kérdés még mindig megválaszolatlan: fehér férfi karakternek mikor kellett valaha indok, hogy filmbe szerepeljen?
30.
30.
zoli12i
#27: Nekem nem kell megváltoznom és alkalmazkodnom ehhez a hülyeséghez, amit le akarnak erőszakosan nyomni a torkomon egy hangos kisebbség miatt, akik nagyon frusztráltak.

Különbséget kell tenni aközött, hogy vannak filmek, amik a melegeknek/nőknek/kisebbségieknek szól és ami nekik is készül. És különbséget kell tenni aközött, hogy bele akarnak erőszakolni melegeket/feministákat olyan filmekbe/franchise-okba, amiknek nem erről kéne szólnia. Meg már a ló túloldalára átesünk.
28.
28.
Juha
#21: De, legyen ez az Ő értékrendjük. Én tisztelettel távol maradok tőlük, és elvárom, hogy ők ugyanezt tegyék. Akkor most én fasiszta/rasszista/náci/stb. vagyok?

Ezt a fekete/fehér szindrómát tolja a propaganda, ne higgyetek el mindent, olvassatok kicsit utána, és úgy szavazzatok majd. (Off: ugye ezért nem jár bann, hogy gondolkodó ember nem szavaz a kormánypártra?)
27.
27.
B-Shaggy
#26: Igen, sajnos a legtöbb ember aki "ellen védik" ezt a témát sosem fog megváltozni, és ez szomorú. Szerencsére egy magyar gamer oldalnál panaszkodni az ilyen dolgok miatt ugyanúgy felesleges az ő részükről, szóval nem panaszkodom.
26.
26.
zoli12i
#25: És tényleg. Figyelmes vagy, köszönöm, hoy szóltál.
Kb. olyan felesleges volt, mint védeni bármelyik feminácis, sjw, gender témát.
25.
25.
B-Shaggy
#24: Képzeld el milyen érzés lehet unironikusan használniaz SJW szót. Amúgy a W az Warrior, szóval a harcos elég felesleges volt.
24.
24.
zoli12i
Na megjöttek a szokásos SJW harcosok.
22.
22.
SLi
#3: Tényleg nem tudom ezek előtt a debilek előtt milyen nő példák vannak hogy ennyire kikészülnek ettől, kb ilyen beszélő fakanál szinten lehet anyjuk
21.
21.
SLi
#12: Hát nem tudom akit zavar hogy nők, buzik és egyéb lények is lehetnek főszereplők azok köré nem árkot kellene ásni hanem őket kellene az árokba bele l... izé :)
Viccet félre téve tényleg ne hülyéskedjünk már hogy a feminizmus miatt örjöngők meg az sjw fóbiás kreténeket értékrendnek nevezzük
lol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...