Ingyen trabantos játék a Humble Store-ban

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 24.
  • Akció
Link másolása
Beköszöntött a tavaszi játékvásár a Humble Store Spring Sale akcióval, melynek kezdéseként most ingyen szerezhetjük be a vasfüggöny keleti felét bemutató trabantos utazós játékot, a Jalopyt.

Ha a Jalopy kimaradt volna valakinek, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy pótolja, ezúttal ráadásul teljesen ingyen! A Minskworks alkotásában egy jókora autós kalandban vehetünk részt, mely során Berlinből indulva egészen Törökországig be tudjuk utazni a múlt rendszerbe tartozó egész keleti blokkot.

Számunkra egyébként még inkább érdekes lehet az alkotás, mivel amellett, hogy a játékban szereplő járművek nálunk is ikonikus szimbólummá váltak, még Magyarország zötykölődő útjait is bejárhatjuk. Az utazás során a legnagyobb kihívást a járgányunk karbantartása és feltankolása jelenti, melyet igencsak korlátozott anyagi keretből kell összehoznunk.

Az akció egyébként a Humble Store Spring Sale keretein belül érhető el, mely során ugyan más ingyenes játékokat nem kapunk, remek leárazásokkal viszont még jócskán találkozhatunk. Csakhogy néhány népszerűbb akciót megemlítsünk; a No Man’s Sky 50 százalékos leárazásban érhető el, míg a The Witcher 3: Wild Hunt vásárlásakor 70 százalékkal alacsonyabb összeget kell a kasszánál hagynunk.

A Humble Store Spring Sale ajánlatait az alábbi linken érhetjük el, míg a Jalopy letöltéséhez ide célszerű ellátogatni. Utóbbi beszerzésével egyébként célszerű sietni, mivel az ajánlat csak május 25-ig lesz elérhető.

5.
5.
Őrnagy
#4: Azt nem állítom, hogy jobb lett, csak azt, hogy szebb :(
4.
4.
zozo76hun
#2: Most azert mnnyivel jobb minden, szinte mar mar a menyorszagban elhetsz... :)
3.
3.
Cooper911
#1: Vegyél egy Trabantot. :D
2.
2.
Őrnagy
#1: A szocializmus pont ilyen igénytelen volt :D
1.
1.
latis666
Kiprobalnék valami ilyesmit csak szebbet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...