Hibásan jelent meg a Heavy Rain PC-s demója

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 26.
  • Letöltés
Hamarosan számítógépeken is megjelennek a Quantic Dream korábbi PlayStation-exkluzív címei, sőt, a Heavy Raint már ki is lehet próbálni egy 45 perces demóval. Habár az sajnos hibásan került fel az Epic boltjába, a problémát azóta elhárították.

A hétvégén megjelent az Epic Games Store-ban a Heavy Rain demója, azonban több felhasználó beszámolt arról, hogy képtelen volt elindítani a próbaverziót, amit a Denuvo Anti-Tamper védett. A Quantic Dream tehát úgy döntött, hogy ideiglenesen eltávolítja a demót a boltból mindaddig, míg elhárítja a problémát. 

Ezek szerint a végleges változatot is az osztrák szupervédelemmel vértezik fel, ám esetünkben nem csapódott le jól a dolog, hiszen több konfigurációval is egyszerűen összeakadhatott a technológia.

Szerencsére a hibát a tegnapi nap folyamán elhárították a készítők, így a demó visszakerült az Epic Games Store-ba. A végleges változat június 24-én várható. 

36.
Ultimate
#34: Pityától ennyire telik általában. Egy nagy adag durva sértegetés meg pár dolog amit tényként próbál közölni de hasonlóan nevetségessé teszi magát mindig..Aztán jön ez a féloldalas többkommentes agyérgörcs mindig, majd az anyja nyakonveri és pár órára eltűnik..:D
26.
logic5
#25: Egyébként unavaialble.... Tehát nem elérhető.
25.
logic5
Na a krémje látom, már meg is beszélt mindent :D Anyááámm :D
20.
Nyarlako
#18: Az összes nézettebb streamernek nem kis pénzeket fizetett az EA hogy nyomják és promotálják.
Ami működött is mert a célközönség nagyja ezeket az influenszereket követi.
19.
crytek
#18: Kezd kifulladni..bár ez alatt a pár hónap alatt is bőven többet termelt mint pl egy Mass Effect Andromeda.... szóval nekik bődületesen megérte még ha innentől kezdve totál kihalt is lesz (ami nem fog megtörténni még ugyse)
18.
godach
#16: Az Apexnél hol volt marketing?
No offense de ahogy nekem rémlik, előtte két héttel max bejelentették.
A következő két hétben jött a fikaáradat hogy ez nem is Titanfall, nincs helye a multi piacon, csúnya hazug EA, majd megjelent és mindenki azt tolta. KB így rémlik nekem..
17.
crytek
#16: Nyilván ,de ez minden single cuccnál is ott lehet a levegőben. Pont amiatt sincs annyi új IP mindig csak a régiek folytatása mert az már kitaposott ösvény. Egy totál új IP akármilyen nagy cégnek is ingoványos talaj lehet. Sokszor ezért "jobbak" az indie játékok mert ott mernek "újat" hozni mivel ha ott 100k eladás van már minden megtérül és nyereséges a dolog ellenben egy EA szintű cégnél ahol a milliós eladás eladásról is úgy nyilatkoznak hogy köpedelem szar lett.
16.
Nyarlako
#15: Vagy olyat bukik a multis hogy füstöl amire nem egy példa volt a közelmúltban, telített az a piac és igaz hogy ha bejön nagyot lehet kaszálni de rizikósabb is és nagyon agresszív marketing kell mint az Apexnél is volt.
12.
crytek
#9: A multit azért nyomatják mert egy ruha egy fegyver egy pálya egy skin eladásra kerülhet 678 billirárdszor gyakorlatilag végtelen mennyiségű BÁRMIT is beleraknak amíg pörög a game...

Nos egy single player játéknál ezt nehéz megcsinálni ,mert ott story kell az meg pénz és idő.. + ha nem jön mindig friss dolog akkor fél év után a kutya se emlékszik rá és kevésbé veszik. Addig egy multis ótvart akár 4-5 évig is tudsz nyúzni.. A mobil gaming milliárdjai is ebből fakadnak, hogy a google play 99%-a free to play cucc és a sok türelmetlen meg veszi a csomagokat hogy haladni is lehessen a játékokkal.
11.
Ultimate
#9: Ez is marhaság, szimplán nagyobb a kereslet a multijátékokra manapság. Köze nincs a wareznak ahhoz hogy multi vagy nem multi.
10.
Nyarlako
#9: Azért támogatják mert mikrotanzakciókkal irgalmatlan pénzt lehet fejni belölük.
A legnépszerübb multi címek meg mind free to play cuccok.
9.
Zuzmo
#8: Ezért támogat egy kiadó sokkal szívesebben egy multi játékot egy single-lel szemben. Ahhoz, hogy játsz vele, muszáj megvenned.
8.
Ultimate
#3: Ps-en egy komplett zárt rendszer van és egy fix hardver amit ha lebanolnak szevasz, ráadásul ömlik rá az újabb és újabb FW hogy stoppolják a kalózkodást, de aki akar ps-en is nyugodtan tud már kalózkodni, fel van törve.
Pc-n messze nem ilyen egyszerű a helyzet védelmi vonalon és ahogy a ps esetében sem tudták ellehetetleníteni a warez-t úgy itt sem tudják bármit tesznek. Nincs semmiféle alternatív megoldás csak fix hardver fix software-el,és az is fel van törve...
Éljen a stadia...? Komolyan mondom,vedd be a gyógyszereid....
6.
Stranger
Nagyon fontos volt ezt is lehozni, mire kiírtátok már kijavították a hibát.
5.
crytek
Demot letoltam.

Anno mikor ps3on toltam mondjuk csak az elejét nem volt ennyire qte fest. De tetszik. Nagyon bizom benne, hogy a trioból ezt is magyarrá lehet majd varázsolni. Bár ha nem az se nagyon gáz mert ennek a demo résznek a szövege még számomra is érthető volt pedig az angol tudásom kb ssmmi
4.
Max3000
#3: kimoderált üzenet
3.
godach
#2: Védelemmel takaróznak, ami jelen esetben denuvo.
Ps-en nem kell, mert van egy zárt rendszer a profilodhoz, mint liveon is.
Mivel sok játéknál a denuvo a ludas PC-n ezért hoztam fel az alternatív megoldást amit konzolon használnak.
Ahhoz pedig kell néz (tudtommal havonta egyszer)
Remélem gyereket nem kell helyetted csinálni, ha már így a szádba kell rágni mindent
2.
Max3000
#1: Esküszöm nem tudom miről beszélsz,de itt a denuvo hibájáról van szó,amit te nem fogsz semmilyen licence kulccsal kiiktatni::D

Ps-en nincs denuvo egyébként,meg azt sem értem,hogy miért jön ide az,hogy kinek van netje vagy kinek nincs.:D

Szóval inkább igyál egy kv-t.....
1.
godach
Ezt a védelmet simán ki lehetne iktatni egy Licence kulccsal, mint a Ps-nél. Az, hogy valakinek nincs netje annyira hihetetlen, mint az hogy eredetiben megvette mégsem tud játszani.
Komolyan mondom, éljen a stadia.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...