Super Mario Maker 2 - két hiányossága biztosan lesz

  • Írta: fojesz
  • 2019. május 29.
  • Hír
Link másolása
Egy hónap múlva kerül boltokba a Super Mario Maker 2, és ahogy a Nintendo egyre többet mutogatja a játékot, a hiányosságaira is fény derül szép lassan. Két dolog miatt aggódnak most a rajongók.

A Super Mario Maker 2 tömve lesz újdonságokkal, ez már a két héttel ezelőtti Nintendo Directből is kiderült, két fájó hiányossága azonban már biztosan lesz a játéknak - ezekre a sajtó napokban megjelent előzetes beszámolói világítottak rá.

A jó hír az, hogy a Super Mario Maker 2 már online multiplayerrel érkezik, azonban ezt csak és kizárólag random játékosokkal játszhatjuk majd, a barátainkkal nem. A témában a Nintendo World Report érdeklődött a kiotóiaknál, akik szerint annak érdekében született ez a döntés, hogy az egyes pályák toplistáit ne tarolhassák le az előre megszervezett baráti csapatok. Mindez logikusan hangzik, de persze könnyen kezelhető lenne, ha a baráti csapatok eredményei nem számítanának bele a toplistába - vagy legalábbis nem az eredeti toplistába. Hogy tervez-e változtatni ezen a Nintendo, azt nem tudjuk.

Az is felbosszantotta a rajongókat, hogy a Super Mario Maker 2 nem támogatja majd az Amiibókat, és egyúttal a Mystery Mushroomoknak is búcsút inthetünk. A Mystery Mushroomok különböző skineket adtak Mariónak a játék során, ezeket pedig a játékbeli teljesítményünk mellett Amiibókkal is feloldhattuk. Ezeket a skineket sokan szerették, ami érthető, hiszen nem kicsit hozzátett a hangulathoz az, hogy a Metroid témájú pályákon akár Samus Aranként is ugrabugrálhattunk.

A Super Mario Maker 2 június 28-án érkezik Nintendo Switchre.

1.
1.
Zuzmo
Hogy működik a multi?
Ghostként van ott a másik játékos?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...