100 új pályát hoz a Celeste ingyenes DLC-je

  • Írta: szlav
  • 2019. június 2.
  • Letöltés
Link másolása
Indie-fronton a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése mindenképpen a Celeste volt. A többszörösen díjnyertes platformer hamarosan ingyenes DLC-t kap, amely 100 piszkosul nehéz pályával bővíti a játékot.

Egyenesen Matt Thorsontól, a Celeste alkotójától érkezik az infó, miszerint a kiváló indie platformer várva-várt DLC-je több mint 100 új pályát tartogat majd a rajongók számára.

Egyelőre nem sok részletet tudni a kilencedik fejezet tartalmáról, de azt már elkönyvelhetjük, hogy az új kihívások kifejezetten a leggyakorlottabbnak szólnak majd, egyik pálya keményebb lesz, mint a másik. 

Thorson azt is hozzátette, hogy mivel a kiegészítőcsomag a fejlesztés alatt jóval terjedelmesebbre nőtt az eredetileg vártaknál, ezért továbbra sem mer még fix megjelenési dátumot megígérni nekünk.

A Celeste PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Switchen is megjelent.

7.
7.
zimonyini
#4: TheFlash jól mondta, a játékot KRITIZÁLTUK, nem fikáztuk. Az ingyenes 100 pályás DLC ténye nagyon király. Maga a játékról jó lenne hallani valaki véleményét, aki pozitívan látja itt.

#Ooorky: ez biztosan így van, és remélem az a játék király lesz!
6.
6.
Ooorky
#3: Valaminek lennie kell benne, ha a Nintendo megbízta őket egy Zelda spinof készítésével.
4.
4.
GemForge
Ingyenes 100 pályás DLC. Nem látom okát a fikázásnak.
1.
1.
zimonyini
Egyáltalán nem értem a nagy felhajtást a játék körül. Egy átlagos super meat boy stílusú játéknak láttam, átlagnál jobb sztorival.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...