Lehúzza a rolót a Minecraft: Story Mode

  • Írta: szlav
  • 2019. június 2.
  • Gyászhír
A Telltale Games bezárása továbbra is kísért minket. Ha meg szeretnétek tartani, akkor június 25-ig töltsétek le a Minecraft: Story Mode epizódjait, a későbbiekben ugyanis erre már nem lesz lehetőségetek!

A Telltale Games bezárásával egy újabb epizodikus kalandjáték veszíti el a támogatást. Június 25-től nem találjuk majd meg a Minecraft: Story Mode két évadját egy online üzletben sem, így ha szeretnétek pótolni azt, vagy ha szimplán meg szeretnétek tartani a már megvásárolt terméketeket, akkor tanácsos minél előbb letölteni azokat a készüléketek merevlemezére.

A játék támogatásának megszüntetése rengeteg platformot érint, hiszen az megjelent PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on, PlayStation 3-on, PlayStation 4-en, Wii U-n, Switchen, androidos és iOS-es mobilkészülékeken, Apple TV-n, de még Netflixen is! A két szezont megélt, összesen 13 epizódos sorozat eredetileg 2015 októberében indult és egészen 2017 decemberéig futott.

8.
godach
#7: Ma már tisztességes fizikai kiadás nincs.
Még mielőtt tronfolna valaki, emlékszem én a Witcher 3 sztori küldetés bugjára.
Persze, azonnal javítva lett de a "tisztességes fizikai példányok" ra már nem került fel.
7.
Nyarlako
#6: A tisztességes fizikai kiadásokra gondoltam nem azokra a szarokra.
6.
Ooorky
#5: Pláne ha online autentikációval indítható, Day 1 patch nélkül a fél játék hiányzik, vagy eleve csak egy kartonpapír van a tokban.
2.
szlav
#1: Normál esetben ez a megszokott, valóban ez lenne a logikus, de a Mojang közleményében kifejezetten felhívták a figyelmet arra, hogy ebben az esetben a határidő előtt le kell tölteni a játékokat.
(https://www.minecraft.net/en-us/article/important-minecraft--story-mode-information)
1.
Nyarlako
ha szimplán meg szeretnétek tartani a már megvásárolt terméketeket, akkor tanácsos minél előbb letölteni azokat a készüléketek merevlemezére.

Nem úgy van hogy ha ki is kerül az értékesítésből a megvásárolt digitális tartalom továbbra is bármikor letölthető?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...