Kiszivárgott a Pókember: Idegenben új előzetese

  • Írta: szlav
  • 2019. június 2.
  • Cooltúra
Link másolása
Kézikamerás felvételen ugyan, de már most megtekinthetjük a Spider-Man: Far From Home harmadik trailerét. Az előzetes ugyanis lement néhány moziteremben, valaki pedig kapott az alkalmon, hogy megossza azt a nagyérdeművel.

Úgy tűnik, hogy hamarosan befut a Spider-Man: Far From Home (Pókember: Idegenben) harmadik, s talán utolsó előzetese. A hivatalos leleplezésre még várnunk kell, de a videóanyagot néhány mozi már most megkapta - így kerülhetett fel Twitterre a hordozható kamerával, vagy mobillal felvett változat is. A videót ide kattintva tekinthetitek meg.

Az előzetesben látható jelenetek oroszlánrészét már korábban is láthattuk, de jutott bőven új anyag is az összeállításba. Az eddig látottak alapján egyre határozottabban kezd körvonalazódni az Idegenben története, mi pedig már alig várjuk, hogy az első vetítések után mi is beszámolhassunk róla nektek! Pókfej második önálló filmje egyébként komoly mérföldkövet jelöl a Marvel filmes univerzumában, hiszen ezzel zárul le hivatalosan a szuperhősmozik harmadik fázisa.

A Pókember: Idegenben július 4-én kerül a mozikba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...