Sorozat készül a Magic: The Gathering alapján

  • Írta: szlav
  • 2019. június 3.
  • Cooltúra
Link másolása
A Wizards of the Coast és a Netflix összefogásával animációs tévésorozatként kerülhet képernyőre a Magic: The Gathering. A népszerű CCG feldolgozásáért az Avengers-filmek kapcsán ismert Russo-fivérek felelnek majd.

Animációs sorozat formájában érkezik Netflixre a Magic: The Gathering univerzuma. A Wizards of the Coast 25 éves kártyajátéka elég komoly háttértörténettel rendelkezik, ennek megfelelően pedig igen komoly alkotói gárda felel majd azért, hogy a rajongók elégedettek legyenek a végső produktummal. A Planeswalkerek története körüli produceri feladatokat a Bosszúállók: Végtelen háború és Végjáték atyjai, Joe és Anthony Russo látják el.

A szériát a Star Wars: Lázadók és A klónok háborúja kapcsán ismert Henry Gilroy és a Carter ügynök társírója, Jose Molina írja majd. A projekthez egyébként besegítenek majd a Pókember: Irány a Pókverzum, a Batman: A rajzfilmsorozat, a Firefly, az Ultimate Spider-Man, illetve A LEGO-kaland kreatív munkatársai is. Az animációkért a kanadai Bardel Entertainment felel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...