Animációs sorozatot kap a Jurassic World

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 4.
  • Cooltúra
Link másolása
A DreamWorks és a Netflix megerősítette, hogy a nemrég kötött ötéves megállapodásuk egyik első biztos szereplője nem más lesz, mint a Jurassic World: Camp Cretaceous animációs sorozat.

A Netflix és a DreamWorks nemrég kötött meg egy ötéves partneri megállapodást, aminek értelmében 18 különböző sorozatot szállít majd az animációs cég a streamingszolgáltatónak. Ennek a kínálatnak lesz az egyik húzóneve a most bejelentett Jurassic World: Camp Cretaceous, ami egy akciódús, főleg fiataloknak szóló animációs sorozat.

A történet a Jurassic World idősíkjával párhuzamosan zajlik majd, méghozzá pont akkor, amikor a filmben is látott Indominus Rex elszabadul és elég komoly galibát okoz a szigeten. A sztorinak hat fiatal diák lesz a főhőse, akiket egy elit nyári gyakornoki program keretein belül válogattak össze, lehetőséget kapva, hogy megismerkedjenek az Isla Nublar szépségeivel. Amikor a szigeten kitör a káosz, a hat ifjú lekési a mentésre küldött egységeket, így kénytelenek egymásra támaszkodva a túlélésükért küzdeni.

A sorozatot 2020-tól láthatjuk majd a Netflixen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...