E3 2019: SpongyaBob-játékot jelentett be a THQ

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A THQ Nordic "három nap, három játékbejelentés" projektjének első fecskéje kisebb meglepetést okozott, hiszen egy korábbi érából felmelegített SpongyaBob-játékot takart. A SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom 2020-ban jelenik meg.

A hét elején jelentettük, hogy a THQ Nordic a hét második felében három új játékot is leleplez. Tegnap megtörtént az első fejlesztés bejelentése, ami nem más volt, mint a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated.

A rajongók számára ismerős lehet a játék címe, ugyanis ez egy 2003-ban GameCube-ra, PlayStation 2-re és Xboxra megjelent játék felújított kiadása lesz. Egyelőre annyit tudni, hogy valamikor 2020-ban kapjuk meg a felmelegített változatot, Nintendo Switch mellett PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

12.
12.
user101
#11: Na jó, de legyen visszafele kompatibilis a switchel és nyomja le az árát, mert akarok egyet venni, csak kicsit még sokallom az árát... :)
11.
11.
Yanez
#10: Az ilyen hírek után a hab a tortán az lenne, ha a nintendó bejelentené a következő generációs konzolját, ami idén karácsonykor jönne.
10.
10.
user101
A mikroszoft szagokat exkluzivál a t2 spongya bobot... Jó lesz ez az E3. Már érzem, milyen erős lesz a felhozatal... :)))
9.
9.
crytek
#8: Nem tudom ,te hogy vagy vele de én szarnak nem tapsikolok...és pont ez az ami örömet okoz :)
8.
8.
zimonyini
#1: Nem lennék te, ennyi negativitással nehéz lehet boldognak lenni.
7.
7.
#1: Mondták hogy E3 előtt 3 napig 3 játékot jelentenek be. Majd gondolod egyből a legdurvábbat E3 előtt csak így random eldurrantják...
6.
6.
B-Shaggy
A régi játék egyébként nagyon népszerű speedrunnereknél, lehet a gyerekek mellett rájuk is gondoltak. Attól függ, hogy a régi glitchek még benne lesznek-e.
5.
5.
Aanash
Azért nem csak az agyloccsantós, belezős játékok a jók hogy mindjárt le kelljen szarozni ezt a címet. Ha hozza az egész estés mese szintjét és lesz David Hasselhof akkor már most kell
4.
4.
darksiders19873
Az igen. Csak így tovább! Battle royalt is rakjanak bele mert minden jobb batleroyálal.
2.
2.
zsocc-nrg
Instant kívánságlistára került! :D
1.
1.
crytek
Ej ,de nem ezt a szart várta a nép...mindegy ez van már nem lehet nem megtörténté tenni.
Annyi meg annyi cím van a kezükbe erre ilyen szart adnak ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...