E3 2019: Remake-et kap a Destroy All Humans!

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A THQ Nordic hivatalosan is lerántotta a leplet Destroy All Humans!-remake-ről, melynek legújabb előzetese joggal pályázhatna „Az év legbizarabb trailere” díjra. Tehenekkel és Ich will-lel támad a Mars.

A játék fejlesztését egyébként a német Black Forest Games elnevezésű csapat végzi, akiknek többek között a Giana Sisters-játékokat, a Rogue Stormerst és a Fade to Silence-t is köszönhetjük - bár utóbbival sikerült egy eléggé nagy bakot lőniük.

A Destroy All Humans!-hez pontos megjelenési dátum egyelőre nincs, a jelenlegi tervek szerint valamikor 2020 során rajtol el PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

14.
14.
#13: Főleg jókor, minthogy az új Rammstein 14 országban vezeti az eladási listákat (az ich will a 2001-es Mutter-on van tho). De vicces volt ez a trailer, szerintem egy nagy fricska Amerikának is. Mármint lehet, hogy én képzeltem ezt csak bele, de az amcsik úgysem értenék, ha egy ilyen pöcsfejű ufó németül rizsázna, a katonai vezetőben meg nem tudom nem mindannyiunk kedvenc beszélő parókáját, Donald bát látni. Mindegy, jót röhögtem :)
13.
13.
Fata Morgana
Nagyon jó kis trailer tetszik hogy a Rammstein-t toltak alá zenei körítésnek.
12.
12.
crytek
Gyorsan végignéztem yton a régiek gamepay videoit...Biztos megvan a közönsége ,de nálam ez az a kategoria ami ingyense..Annyi jó cím van a kezükben értem én hogy néha kell a szar is..
11.
11.
Hatalmas okosság ez a trailer :)
8.
8.
Kolompár Tarzan
Zseniális! Évek óta ez a legkreatívabb trailer, amit láttam. 10/10
és mocskosul nem píszí, amit imádok. Felfrissítő a sok snowflake meg SJW buzulás után.
7.
7.
zsocc-nrg
Konzolos cím révén annó nem próbáltam szóval örülök hogy ez is megjelenik PC-re ráadásul elég rendesen kicsinosítva (UE4). A trailer meg ütős !
6.
6.
Őrnagy
#4: Minek új dolgokat kitalálni?
Az nehéz és kockázatos...
4.
4.
KRAT0S
Ez mind szép és jó én is örülök neki,DE miért nem új részt kap?????
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...