E3 2019: Remake-et kap a Destroy All Humans!

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 7.
  • Bejelentés
A THQ Nordic hivatalosan is lerántotta a leplet Destroy All Humans!-remake-ről, melynek legújabb előzetese joggal pályázhatna „Az év legbizarabb trailere” díjra. Tehenekkel és Ich will-lel támad a Mars.

A játék fejlesztését egyébként a német Black Forest Games elnevezésű csapat végzi, akiknek többek között a Giana Sisters-játékokat, a Rogue Stormerst és a Fade to Silence-t is köszönhetjük - bár utóbbival sikerült egy eléggé nagy bakot lőniük.

A Destroy All Humans!-hez pontos megjelenési dátum egyelőre nincs, a jelenlegi tervek szerint valamikor 2020 során rajtol el PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

14.
Neotechtr
#13: Főleg jókor, minthogy az új Rammstein 14 országban vezeti az eladási listákat (az ich will a 2001-es Mutter-on van tho). De vicces volt ez a trailer, szerintem egy nagy fricska Amerikának is. Mármint lehet, hogy én képzeltem ezt csak bele, de az amcsik úgysem értenék, ha egy ilyen pöcsfejű ufó németül rizsázna, a katonai vezetőben meg nem tudom nem mindannyiunk kedvenc beszélő parókáját, Donald bát látni. Mindegy, jót röhögtem :)
13.
Fata Morgana
Nagyon jó kis trailer tetszik hogy a Rammstein-t toltak alá zenei körítésnek.
12.
crytek
Gyorsan végignéztem yton a régiek gamepay videoit...Biztos megvan a közönsége ,de nálam ez az a kategoria ami ingyense..Annyi jó cím van a kezükben értem én hogy néha kell a szar is..
11.
Neotechtr
Hatalmas okosság ez a trailer :)
10.
Nyarlako
#8: Nekem kimaradt az eredeti, de ez felkeltette a figyelmemet, poén cuccnak nez ki. Remelem a játékmenet is odateszi magát nem csak a látvány meg a humor.
8.
Kolompár Tarzan
Zseniális! Évek óta ez a legkreatívabb trailer, amit láttam. 10/10
és mocskosul nem píszí, amit imádok. Felfrissítő a sok snowflake meg SJW buzulás után.
7.
zsocc-nrg
Konzolos cím révén annó nem próbáltam szóval örülök hogy ez is megjelenik PC-re ráadásul elég rendesen kicsinosítva (UE4). A trailer meg ütős !
6.
Őrnagy
#4: Minek új dolgokat kitalálni?
Az nehéz és kockázatos...
5.
Őrnagy
#3: Épp írni akartam. A szám elején elismétlik párszor :)
4.
KRAT0S
Ez mind szép és jó én is örülök neki,DE miért nem új részt kap?????
3.
Nyarlako
Amúgy a trailerben a zene az Ich will, nem az Ich Tu Dir Weh.
2.
Nyarlako
Príma trailer lett, a Rammsteinért külön plusz pont.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...