E3 2019: FIFA 20 - visszatér a FIFA Street

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 8.
  • Hír
Link másolása
Az EA Sports idő előtt bemutatta a FIFA 20 egyik komolyabb újdonságát, a Volta Football játékmódot, ami erősen emlékeztet a rajongók által régóta követelt FIFA Street koncepciójára.

A Volta Football kicsit az NBA 2K MyCareer módjának és a FIFA Street kötetlenebb, trükkökre kihegyezett mérkőzéseinek a keveréke lesz. A játékmód mind az egy, mind a többjátékos módban játszható lesz, méghozzá többféle felosztásban is. Lehetőségünk lesz 3v3, kapus nélküli 4v4, illetve kapussal felálló 4v4 és 5v5 mérkőzéseket is játszani. A helyszínek között lesz egy amszterdami aluljáró, egy londoni szabadtéri pálya, illetve egy tokiói háztető.

Játékosainkat teljesen személyreszabhatjuk majd, ráadásul saját karakterünket a Volta Football külön sztorimódjában is terelgethetjük.

A FIFA 20 2019. szeptember 27-től lesz elérhető PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en. Habár a játék Nintendo Switchre is megjelenik, abból a Volta Football és a további érdemi újítások kimaradnak majd.

1.
1.
Yanez
Sok más érdekességről is beszélt az ürge. Az egyik ilyen, hogy teljesen újraírták a labda fizikáját. Sokak szerint ráfért már. Kb olyan realisztikus lesz a laszti viselkedése, mint a PESben, vagy még annál is jobb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...