E3 2019: Nem készül új Splinter Cell-játék

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 8.
  • Hír
Link másolása
Hiába nézett ki úgy, hogy az idei E3-ra végre új Splinter Cell-játékot hoz magával a Ubisoft, a Kotaku mindig jól értesült írója, Jason Schreier a Kotaku Splitscreen podcastben elmondta, tudomása szerint nem készül új Splinter Cell-játék.

A rajongók már hosszú évek óta várják, hogy egy Splinter Cell-felvonás keretein belül Sam Fisher ismét visszatérjen. Az idei E3-at megelőző pletykák alapján úgy nézett ki, idén végre megtörik a francia kiadó, és tényleg új epizódon dolgoznak, de a Kotaku mindig jól értesült szerkesztője, Jason Schreier a Kotaku Splitscreen podcastben elmondta, több Ubisoft-forrást is megkérdezett, de mindenkitől azt a választ kapta, hogy nemhogy nem készül új rész, de a kiadó még csak nem is tervezi Sam Fisher visszatérését.

Azért mi még reménykedünk, hátha a Ubisoft megtartja jó szokását és a konferenciája végén ledobja a megatont.

8.
8.
#7: Mit sietteted oket ha ugy is 2 evvel a megjelenes utan veszed meg bundle-ba...
7.
7.
crytek
Inkább a Cold Fear felélesztésén dolgozzanak
3.
3.
cicalien8
Gondolom a fejlesztők ismerik már ezeket a mai, nagy részt csak nyávogni tudó "rajongókat"... "A régi Splinter sokkal jobb volt" "Sokkal jobb volt a sztori, ez már csak a grafikáról szól" " ez a Splinter cell megalázása" " régen minden jobb volt"..bla bla faszom...igazuk van, hagyják is inkább.... (az egyik legjobb lopakodós játék amúgy)
1.
1.
robertvetro
Rohadt jó lenne! Most vettem elő ps3-on a blacklistet.Nagyon jó!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...