E3 2019: Mi a helyzet az EA Originals stúdióival?

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 9.
  • Videó
Link másolása
Nos, kaptak egy alig háromperces videót, melyen bemutathatták, hogy jelenleg miként haladnak a fejlesztéseikkel. Egészen pontosan három játékot várhatunk tőlük a következő években, melyekről egyelőre keveset árultak el.

A három játék közül azonban csak egyről érkeztek felvételek, és még így is akad olyan projekt, melynek még csak a nevét sem ismerhettük meg. Utóbbi egyébként Az a Way Out fejlesztésével jókora hírnévnek örvendő Hazelight Studios alkotása, melyről csupán annyi derült ki, hogy dolgoznak rajta, de egyelőre minden más részlet szigorúan titkos.

Bejelentkezett a Zoink! csapata is a rendkívül sötét világban játszódó Lost in Random játékával, melyről bővebb információkra a következő hetekben számíthatunk. A legnagyobb figyelmet Glowmade kapta, akik jelenleg a RustHeart című játékon dolgoznak. Ezzel kapcsolatban a stúdió fejese, Johnny Hopper ihletként a The Iron Giant animációs filmet említette meg, mivel a játékban is egy hatalmas robottal haverkodhatunk majd, akit egyébként teljes mértékben a saját ízlésünk szerint alakíthatunk át.

Némileg talán csalódásra adhat okot, hogy a bemutató során egyetlen támogatott platformot vagy konkrét megjelenési dátumot sem kaptunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...