E3 2019: Visszatér a Commander Keen

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 10.
  • Bejelentés
Hosszabb szünet után visszatér az id Software játéka, a Commander Keen, de sajnos nem olyan formában, mint ahogy várták azt a rajongók. Az új epizód egy mobiljáték lesz, amit a The Elder Scrolls Online-t készítő csapat követ el.

Az id Software-nél a Doom és Quake előtt is volt élet, a Commander Keen pedig legalább olyan szórakoztató cím volt, mint a később világhírnevet szerző franchise-ok. Éppen ezért meglepő, hogy mobilos címként tér vissza a sorozat.

A fejlesztést a The Elder Scrolls Online-t készítő ZeniMax Online Studios végzi. A játékban egy ikerpárt, Billyt és Billie-t irányíthatjuk majd. A játék Androidra és iOS-re készül, az egyjátékos mód mellett pedig kapunk majd PvP-lehetőséget is. Mindkét játékmódban fontos szerepe lesz a taktikázásnak és megszerzett kütyüinknek.

2.
n_csacsi
#1: Ez az, nem hogy inkább visszahoznák a régi részeket egy kis grafikai tuninggal...miért kell majdnem minden játékot mobilra kiadni? Egy telefon se tart ott, hogy ne merüljön le 1 óra alatt, ha játszol egy hasonló kaliberű játékkal...előbb legyen normális akkumulátor bennük, utána jöhetnek a mobilos játékok...
Pedig már úgy örültem, mikor megláttam a címet, hogy visszatér! Kiskoromban az egyik kedvencem volt! (Gondolom nem csak én vagyok így vele)
1.
Nyarlako
Hurrá, egy mobilos, igénytelen fos. Jobbat érdemelne ez a cím.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...