E3 2019: A Nintendo nem tűri a szivárogtatást

  • Írta: szlav
  • 2019. június 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Nemrégiben indult csak el az E3, de már így is rengeteg szivárgás és pletyka bizonyult igaznak. A Nintendo ügyvédjei rászálltak az ügyre, s el is kapták az egyik legnagyobb szivárogtató grabancát.

A Nintendo meghúzta a határt, s ráuszította a jogi csapatát az idei E3-as szivárgások egyik legnagyobb felelősére. A Twitteren Sabi néven futó felhasználó rengeteg bennfentes információt közölt idő előtt - megtudhattuk tőle a Ghostwire Tokyo bejelentését, értesülhettünk a Fallout 76 újabb tartalmairól, de még azt is megtudhattuk, hogy Keanu Reeves is szerepelni fog a színpadon.

Sabi a következőket árulta el az üggyel kapcsolatban: "Abbahagyásra kötelező határozatot kaptam a Nintendo egyik ügyvédjétől. Ismerik a teljes nevemet, meg mindent. Ez azt jelenti, hogy a továbbiakban nem posztolhatok bennfentes információkat a Nintendo kapcsán. Ez viszont nem jelenti azt, hogy más forrásból nem oszthatok meg részleteket - csak a Nintendót érinti a dolog."

7.
7.
markoci555
de miért rá szálltak? miért nem követik vissza hogy ki árulkodott saját maguktól?
6.
6.
Ooorky
#4: A linkara néven futó lény komplett képregényeket olvas fel évek óta "bemutató" címén...
4.
4.
Heldengeist
Ezért (is) fontos az anonimitás az interneten. Japán cég igencsak szeretnek neki menni még a fair use keretein belül dolgozó embereknek is. Az elmúlt hetekben történt, hogy egy manga kiadó jogi osztálya követelte ki a google-től kritikákkal foglalkozó youtuberek személyes adatait, mert az a néhány panel, amivel kontextusba helyezik a mondandójukat kalózkodás.
2.
2.
Bnecne
Akkor érdeklődve várom a Nintendo 40 perces videos bejelentkezèsèt mert ezek szerint nekik is lesz nagyobb bejelentésük.
1.
1.
Neo1989
Szerintem semmi rosszat nem tett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...