E3 2019: Gameplay videón a Bloodlines 2

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 10.
  • Videó
Link másolása
Az elmúlt hónapokban már bemutatkoztak a fontosabb klánok és kaptunk egy bejelentő trailert is, ám a játékmeneti felvételekre egészen mostanáig várnunk kellett. Mozgásban a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2.

Végre akció közben megcsodálhatjuk a Paradox Interactive alkotását. Az új trailert az E3-as PC Gaming Show keretein belül vetítették le, ahol egyébként még azt is megtudtuk, hogy akárcsak az elődben, ezúttal is a saját stílusunkban haladhatunk majd a pályákkal; manipulálhatjuk az NPC-ket, settenkedhetünk a sötét árnyakban, vagy brutálisan rá is ronthatunk majd ellenfeleinkre, a döntés csak a miénk.

Megjelenési dátumot még ugyan mindig nem kaptunk, de kissé szűkült a kör, most már tudni lehet, hogy 2020 első negyedében számíthatunk a játék rajtjára PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

5.
5.
drat576
#4: Az Bloodlines 1 nagy erőssége volt a karakterek és dialógusok kidolgozása, valamint a kiváló szinkron, jó lenne ha itt is rágyúrnának.
4.
4.
Dízel
Sokminden nem derült ki, a voice mondjuk nagyon szar. Rámehettek volna jobban a szövegre meg beszedhangokra. barátok közt szint.
3.
3.
br1Koo
#2: Az akció jónak tűnik a videó alapján, nekem a Condemned harcrendszerének stílusa ugrott be a látottak alapján. Reménykedjünk, hogy emellett rendesen kidolgozott RPG rendszer is lesz benne. Engem az se érdekelne ha mocskosul zavaros és túlzottan komplex lenne a szerepjáték rész, CSAK KAPJUNK MÁR EGY IGAZI RPG-T.
2.
2.
drat576
Ez pedig a bővített videó:

https://www.youtube.com/watch?v=OkcNFoW5dzs
1.
1.
drat576
"A Ventrue-klán, a Toreador-klán, a Tremere-klán és a Brujah-klán bemutatkozója után..." - közben jött videó a Malkavian klánról is. És ezzel le is zárult, elvileg ez az 5 klán lesz.

A trailerről: csak remélni merem, hogy méltó folytatás lesz, nekem ebből a videóból még nem sok derült ki. Ebből még bármi lehet.

A klán koncepció egész jó, bár fura lesz thinblood-nak lenni. Ezért is lesz csak 2 diszciplína klánonként, és a 3.-dik képesség pedig 3 thinblood képességből választható majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...