Hónap végén jelenik meg a Vanguard

  • Írta: hunlord
  • 2007. január 14.
  • Hír
Link másolása
A Vanguard: Saga of Heroes alapjaiban készül megrengetni az MMO-játékok piacát - végre a Sony közhírré tette a cím megjelenésének pontos napját is!
A Vanguard: Saga of Heroes alapjaiban készül megrengetni az MMO-játékok piacát - végre a Sony közhírré tette a cím megjelenésének pontos napját is!

Ugrás a galériához

Sony Online Entertainment és a Sigil Games szinte biztos a sikerben: elmondásuk szerint a korábbi MMO-khoz képest hatalmas előugrást jelent majd január 30-án megjelenő játékuk egyedülálló játékmeneti rendszere. Bár szkeptikus módon figyelmen kívül hagyhatnánk az efféle marketing-szövegeket, azonban a méltán népszerű EverQuest fejlesztőinek szívesen "bedőlünk".

Vanguard: Saga of Heroes bétateszt

6.
6.
dareal
jah, akik előrendeltek azok 26. óta nyomhatják :) az egyedülálló játékmeneti rendszerrel nem mondtak nagyot, számtalan új dolgot hoztak be, illetve a neves mmo-kból átvették a jó dolgokat, illetve tovább dolgozták azokat.
5.
5.
dareal
ajánlom mindenkinek, majd 30-an előrendeltük. eszméletlen jó, gratz a Siglinek, ezt (is) jól hozták össze ;)
4.
4.
Myko Alto
Te figyelj Gabo egy Nulla, amit és ahogy te itt ideírtál (mert hozzászólásnak nem nevezném), na az a gyerekes! :) No és a helyesírással is vannak gondjaid ahogy elnézem :) Legközelebb inkább szépen maradj csendben és lapulj meg, pláne ha nincs értelmes és érdemleges hozzászólásod a hírhez!
3.
3.
xbox360
Én nem értek egyet veled, szerintem jó ez az oldal, csak nem tom , hogy kell hírdetést feladni , és nem tom hogyan lehet megkérdezni Fojesz-t
2.
2.
MadDragon
Sztem eléggé rossz időpontban adták ki, mert mindenki a Wow kiegészítőjével fog játszani. Persze ez csak magán vélemény.
1.
1.
Utys
Hát nem :P. Ez MMO fajta. ööö WoW, Silkroad meg ilyenek, csak szerintük ez jobb lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...