E3 2019: Itt nézd vissza a Ubisoft konferenciáját!

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 10.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan kezdetét veszi a Ubisoft E3-as konferenciája is, amitől meglepően sok játék marad távol, hiszen a pletykák szerint idén sem kapunk új Splinter Cell-játékot és a Beyond Good & Evil 2 sem lesz jelen.

Helyette viszont jó eséllyel kapunk egy új, mostanra már megszokott Just Dance-játékot, bemutatkozik a Watch Dogs következő felvonása, a Londonban játszódó Legion, illetve ott lesz a Rainbow Six Quarantine, ami a jelek szerint kooperatív módra építő PvE-shooter lesz.

A show perceken belül kezdődik, mi ezúttal is minden fontos bejelentésről azonnal beszámolunk, szóval most is érdemes lesz velünk tartanotok! Jó szórakozást!

Update! A műsor lement, felvétel:

46.
46.
Ps fanboy
#37: Mondjuk nekem nem volt ps3, helyette X360 volt. Viszont ps1 és ps2 gépem volt, (amin szintén voltak exkluzívok), és ez a legtöbb 30 év körüli konzol/pc gamerröl elmondható, hogy rendelkezett valamelyik géppel, vagy akár mindel, akár ps3 al is. Ezek a dolgok fedik egymás, a gamer gépről vált gépre, és azzal, hogy degeneráltnak nevezed a ps3-as gamereket, azzal ugyanúgy degradálod a letünt konzol generációs gamereket is ahogy a mostani generációs gamereket, tehát konkrétan a fél gamertársadalmat. A mondandód többi része meg úgy ahogy van facepalm.)
32.
32.
Macifasz
#31: Ezzel egyet tudok érteni. Gameplay tekintetében ez a leggyengébb E3 az utóbbi évekből. :-(
31.
31.
Ps fanboy
#30: Én is örülök a megjelenési dátumnak, ahogy Reevesnek is, meg annak is, hogy benne lesz a játékban.)

A hiányérzetem gameplay téren nem feltétlen a Cyberpunk köré összpontosul, hanem az egész E3 köré. Sajnos az a szerencsétlen helyzet ált elő, hogy a kiadók nagy része csak CGI-t mutogatott. Hiányoltam a Gears 5 öt, a Halo ra is kíváncsi lettem volna stb.. Mindegy de legalább kárpótol, hogy az ősz elég erősnek ígérkezik megjelenések terén.)
30.
30.
Macifasz
#29: Illetve hát extraként ott volt Keanu Reeves, akire senki nem számított. :-D Ez és a megjelenési dátum nálam bőven feledtette, hogy a gameplay-re még várni kell pár hónapot. A tavaly kiadott 45 perces gameplayt se akarták megmutatni, mert messze nem olyan lesz a végleges változat mint ott volt, csak végül a közönség nyomására (azaz picsogására) még is felrakták a netre. Én kimondottan örülök, hogy idén ezt nem lépték meg és majd csak akkor mutatnak valamit, amikor ők úgy gondolják, hogy eljött az ideje.
29.
29.
Macifasz
#28: Te hoztad fel, hogy bezzeg tavaly mutattak gameplayt, majd utána gyorsan hozzátetted, hogy "igaz, nem az E3-on." :-D Erre írtam, hogy picit mellélőttél a dologgal. :-) Plusz no offense, de miután a CD Project Red bejelentette, hogy majd lesz külön panel, ahol lesz gameplay már tudni, illetve sejteni lehetett, hogy az E3-on nem nagyon lesz más a bejelentésen kívül. Maximum annyi, ami volt. :-)
28.
28.
Ps fanboy
#17: No offenz de van szemem, láttam, hogy volt gameplay montage pillanatnyi képekkel a gameplayből, de szerintem az nagyon nem ugyanaz, mint egy egybefüggő szépen megkomponált gameplay, és nem is nyújtja azt az élményt, legalábbis számomra nem. Az meg ok, hogy megigérték mutogatnak majd belőlle ezt azt a jövőben, de most volt E3, nem tudom ez mond e valamit.
19.
19.
Macifasz
#15: Az SW Fallen Order mondjuk nekem is nagyon bejött, várom már nagyon. De nekem pl. a W_D ugyan olyan szinten adta, kelleni fog mindkettő. :-D
17.
17.
Macifasz
#15: Idén is fognak belőle mutatni többet, csak azt se az E3-on. ;-) Amúgy volt gameplay is, csak trailer formájában összevágva, szóval bőven lehet tudni, hogy fog kinézni, és pár hónap múlva egy játszható demot is kapunk majd. ;-) Szóval ez most elég mellé ment a részedről. Amúgy elég nulla eddig az E3, de show tekintetében nálam messze az MS vitte a prímet.
15.
15.
Ps fanboy
Na igen, én sem értem mitől volt olyan egetrengető a Cyberpunk, tavaly ennél százszorta többet mutattak belőlle, bár nem az E3 on az igaz. Maga a prezentáció egyébként jó volt, Keanu Reeves is jó volt imádom mint színészt. De engem, mint gamert az év legnagyobb gamer rendezvényén az ő személyes kisugárzása sem tud jobban lenyűgözni, mint mondjuk egy pár perces epic gameplay az említett játékból, és az nem volt. Ha igazságosak akarunk lenni akkor szerintem a Bethesda konferencia volt az idei legélvezhetőbb, ha a teljes egészét nézzük. Viszont a már ismert címeken kívül ők sem tudtak mutatni semmit kézzel foghatót az új IP-k ből, csak a szokásos CGI paraszvakítás ment ott is. Úgyhogy ilyen alapon a fekete bárány EA is lepipálta a többieket azzal az egy nyavalyás Star Wars játékkal amiből legalább volt rendes gameplay, és szerintem baromi élvezetes volt, nekem legalábbis jobban tetszett mint az új Watch Dogs.
14.
14.
McDuff
#1: Ha az összes NPC-vel lehetek a városban, akkor ki ellen kell küzdeni? Megint csak ha az összes NPC-vel lehetek akkor azok már nem NPC-k ^ ^ De ha mégis és egy NPC vagyok, akkor ki vagyok én és ki az igazi játékos? Lehet, hogy hazugság az egész és ez egy multi? :O
12.
12.
PaprikaJancsi
Nekem tetszett jó kis show volt, sőt, a második legjobb volt számomra eddig az MS konferencia után. Harmadik pedig a PC Gamer Show, ott is volt pár finomság.
8.
8.
Ps fanboy
#6: A vicc az, hogy ha Sony kint lett volna, és mutattak volna pár perc gameplayt bármelyik készülő játékukból, ismerve őket még az is többet ért volna mint az idei egész E3.)
6.
6.
Macifasz
#5: Ja, de a Sony legalább nyíltan felvállalta, hogy rohadtul nem tudnak új dolgokat bemutatni, ezért inkább ki se mennek.:-D Majd a saját kis konferenciájukon, mutatnak még ezt meg azt a már bejelentett címeikből. Ezt kellett volna az Ubinak is.
5.
5.
Marcus88
A WD3 ban a nyanya vitte az egész showt mikor átsiklott a korlátom.
Amúgy gyenge volt ez az Ubi show ahogy az eddigi E3 is.
Egy két címet kivéve,még a Marvel's Avengersben bízom,hogy mutat valamit.
Nincs Sony nincs buli!!!
3.
3.
Gykrizsi
0 Splinter Cell idén is, grat
1.
1.
Macifasz
Azért ez a Watch_Dogs Legion eléggé odaverte, amit oda lehetett verni. :-D A játékban lévő ÖSSZES NPC-vel lehetsz, akit csak leprogramoztak. Nincs kivétel. :-D Ráadásul mindenkinek saját háttérsztorija és személyisége lesz...akarom. MOST! :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...