E3 2019: Itt nézd vissza a Ubisoft konferenciáját!

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 10.
  • Videó
Hamarosan kezdetét veszi a Ubisoft E3-as konferenciája is, amitől meglepően sok játék marad távol, hiszen a pletykák szerint idén sem kapunk új Splinter Cell-játékot és a Beyond Good & Evil 2 sem lesz jelen.

Helyette viszont jó eséllyel kapunk egy új, mostanra már megszokott Just Dance-játékot, bemutatkozik a Watch Dogs következő felvonása, a Londonban játszódó Legion, illetve ott lesz a Rainbow Six Quarantine, ami a jelek szerint kooperatív módra építő PvE-shooter lesz.

A show perceken belül kezdődik, mi ezúttal is minden fontos bejelentésről azonnal beszámolunk, szóval most is érdemes lesz velünk tartanotok! Jó szórakozást!

Update! A műsor lement, felvétel:

46.
Ps fanboy
#37: Mondjuk nekem nem volt ps3, helyette X360 volt. Viszont ps1 és ps2 gépem volt, (amin szintén voltak exkluzívok), és ez a legtöbb 30 év körüli konzol/pc gamerröl elmondható, hogy rendelkezett valamelyik géppel, vagy akár mindel, akár ps3 al is. Ezek a dolgok fedik egymás, a gamer gépről vált gépre, és azzal, hogy degeneráltnak nevezed a ps3-as gamereket, azzal ugyanúgy degradálod a letünt konzol generációs gamereket is ahogy a mostani generációs gamereket, tehát konkrétan a fél gamertársadalmat. A mondandód többi része meg úgy ahogy van facepalm.)
45.
Neotechtr
#44: Marketingbe tudják leírni.
44.
Nyarlako
#43: Ha nem térülne meg nem csinálnák.
43.
Neotechtr
#42: Minden esély megvan rá, hogy überelni tudja majd a Nintendo direktet is. Ezt az exluzivitást nem lehet bírni pénzzel és bevétellel. Ráadásul egy akármilyen szuper játék elkészítése több év és végtelen pénz, ami soha nem terül meg. Ezért nem is erőlteti az ms, pedig azoknak végtelen sok a pénzük.
42.
Ultimate
#37: Ki...
Vagy lehet azért nem mentek ki mert ők majd egy saját Show-t villantanak a nextgen géppel ahol minden figyelem oda irányul..?
41.
Kawada
Tudom nem kellene a politikát idekeverjem, de Neotechtr, az utolsó pár hozzászólásodnak annyi köze van a valósághoz, mint egy random Origo cikknek...
40.
Neotechtr
#39: A Cyberpunk 2020 könyvben volt ugye a Johnny Silverhand, akit azért hívtak így, mert az egyik keze augmentáció volt. Folytasd.
39.
Nyarlako
#37: Azért adtak el 2x annyi ps4et meg one-t, és azért vannak húzócimei a sonynak ellenben az MSel mert annyira ki vannak vereztetve.
De világost fel kérlek miért degeneralt a PS3 generáció?
A Keanu dologról meg annyit hogy igen, karizmatikus színész és én is szeretem de annyi hogy most ez a hét mémje és kész meg ez egész E3 szinte egyetlen értékelhető színpadi jelenete.
38.
Kawada
#37: A Sony játékdivíziója az MS éves bevételének 1/6-a, 1/7-e... Ez nem profit, de azért nem egy éhenhalásról vizionálni való szám, már ne haragudj... :)
37.
Neotechtr
#33: A Sony-t kivérezteti a MS már egy éve, nincs már mit mutatniuk és nincsen arra sem pénzük, hogy bemutassák. Egy generációt talán elvisz még a PS3-ból és exekből fejlődött degenerált generáció, de aztán felnőnek ők is, a Sony meg ha nem változtat, akkor el is tűnik - ahogy ezt már el is kezdte.
36.
Neotechtr
#35: Ja, ezt mutatja az is, hogy csak ma 3000 Keanu Reeves meme jött szembe, meg, hogy mennyire király a dolog. Ha még ez sem lenne itt kurvaanyáznátok egymást egész nap és levonnátok ebből, hogy az egész emberiségnek csak erre van igénye.
35.
Nyarlako
#33: Az E3 már regen nem azt jelenti mint regen. A legtöbben úgyis youtubeon nézik meg a trailereket, ezért felesleges a felhajtás meg a színpad.
34.
Macifasz
#33: Egy gaming ünnepnek szerintem se csupán arról kellene szólnia, a már korábban bejelentett játékokból adunk CGI trailert, és csak max egy-két esetben gameplayt, új IP-t viszont még ennyit se. Szerintem az E3-at bőven elég lenne 2-3 évente megrendezni, és a bejáratott címek új apróságaival vagy DLC-ivel kapcsolatban meg csinálni egy darab, maximum 2 órás showt, aki mindent megmutat, amit meg akar az adott, már bejelentett játékukból, azt annyi. De ezt így, ebben a formában totál felesleges elhúzni egy teljes hétig.
33.
Kawada
Kettős érzésem van, mert összességében elégedett vagyok az előttünk álló idővel (ahogy már írtam korábban a magam részéről) és a játékfelhozatallal, de valljuk be, rohadtul alibi dolog ez az E3... És azon gondolkodtam, hogy vajon tényleg akkora faszság volt, hogy ezt a Sony kihagyta? Mert szerintem nem. Vagy attól is tűnt alibinek, hogy kihagyták? Összességében azon gondolkodtam ma unalmas és unott perceimben, hogy van-e értelme ennek az e3-nak? Vagy már inkább csak egy protokollrendezvény? Alig van gameplay, alig vannak új címek. Ezen valószínű a Sony se tudott volna változtatni, hacsak be nem jelentenek olyan címeket, amiknek még 2-3-4-5 év van a megjelenésig, de akkor meg amiatt forrongana mindenki... Ezzel kapcsolatban mit gondoltok? Kell ez? Mert tök jó show volt, hogy bejött Keanu Reeves, de tényleg ezzel kell/lehet eladni a show-t egy "gaming ünnepen"?
32.
Macifasz
#31: Ezzel egyet tudok érteni. Gameplay tekintetében ez a leggyengébb E3 az utóbbi évekből. :-(
31.
Ps fanboy
#30: Én is örülök a megjelenési dátumnak, ahogy Reevesnek is, meg annak is, hogy benne lesz a játékban.)

A hiányérzetem gameplay téren nem feltétlen a Cyberpunk köré összpontosul, hanem az egész E3 köré. Sajnos az a szerencsétlen helyzet ált elő, hogy a kiadók nagy része csak CGI-t mutogatott. Hiányoltam a Gears 5 öt, a Halo ra is kíváncsi lettem volna stb.. Mindegy de legalább kárpótol, hogy az ősz elég erősnek ígérkezik megjelenések terén.)
30.
Macifasz
#29: Illetve hát extraként ott volt Keanu Reeves, akire senki nem számított. :-D Ez és a megjelenési dátum nálam bőven feledtette, hogy a gameplay-re még várni kell pár hónapot. A tavaly kiadott 45 perces gameplayt se akarták megmutatni, mert messze nem olyan lesz a végleges változat mint ott volt, csak végül a közönség nyomására (azaz picsogására) még is felrakták a netre. Én kimondottan örülök, hogy idén ezt nem lépték meg és majd csak akkor mutatnak valamit, amikor ők úgy gondolják, hogy eljött az ideje.
29.
Macifasz
#28: Te hoztad fel, hogy bezzeg tavaly mutattak gameplayt, majd utána gyorsan hozzátetted, hogy "igaz, nem az E3-on." :-D Erre írtam, hogy picit mellélőttél a dologgal. :-) Plusz no offense, de miután a CD Project Red bejelentette, hogy majd lesz külön panel, ahol lesz gameplay már tudni, illetve sejteni lehetett, hogy az E3-on nem nagyon lesz más a bejelentésen kívül. Maximum annyi, ami volt. :-)
28.
Ps fanboy
#17: No offenz de van szemem, láttam, hogy volt gameplay montage pillanatnyi képekkel a gameplayből, de szerintem az nagyon nem ugyanaz, mint egy egybefüggő szépen megkomponált gameplay, és nem is nyújtja azt az élményt, legalábbis számomra nem. Az meg ok, hogy megigérték mutogatnak majd belőlle ezt azt a jövőben, de most volt E3, nem tudom ez mond e valamit.
27.
Kawada
#26: Te kis fanboy... :P
26.
Ultimate
#25: Akkor te nem ájultál. :)
Látod én meg ott igen mert hiába cgi maxihangulatot adott. Ahogy most a CP77 is.
25.
Kawada
#23: No... Én rohadtul nem voltam akkor se elájulva (tavaly már igen :) ). Pedig ha jól sejtem én is inkább a sleppbe tartozom... :)
24.
Ps fanboy
#16: Vedd már észre magad én nem a játékot kritizáltam, egy rossz szavam nem volt a Cyberpunk ra se most sem a múltban. Csak azt mondom jobban is megadhatták volna a módját ha már E3 van, ennyi és nem több, ez igaz a TLoU ra is, csak mondjuk a Sony esetében azért igencsak kompenzálták más gameplayekkel. Egyébként meg ha már annyira lovagolsz ezen, akkor megnézhetnénk a két játék első megszellőztetése/CGI videó és az első valós gameplay közt eltelt időt, a Cyberpunk az első CGI videó után hosszú évekig csak lógott a levegőben, még a TLoU ból a bejelentés után két és fél év múlva már jött is a gameplay. Mégis a Cyberpunk volt a kezdetektől kikiáltva generáció játékának, mikor még senki nem látott belölle semmit, bár hozzáteszem ez engem baromira nem zavar, tőlem lehet évtized játéka, és lehet meg is fogja érdemelmi. Csak azért remélem érzed mennyire dolgozik a kettős mérce a világban, nem csak a Sony fanboyokra jellemző, hanem mindenkire és igen rád is.
23.
Ultimate
#22: Kábé mindenki az oldalon? Én is (nem itt, én főleg ph és sg vagyok) . :)
Amúgy jobban örültem volna így is, de volt egy 1 perces gameplay trailer is.
A gyüjtőimeg nem a cgi videó alapján van előrendelve. Hanem a CDPR és tavalyi gameplay miatt,és most mutatták be... Ahogyan a Tlou 2-ből is ugrik egy gyüjtői ha végre mutatják.
22.
Kawada
Ki a pöcsöm ájult el a gitározós cucctól? Legfeljebb azért, mert bejelentették, hogy lesz lesz TLoU2, amiről korábban azt mondták, hogy nem fogják folytatni...

Baszott jó volt ez a Cyberpunk videó. De 2 perc aktuális gameplaynek én jobban örültem volna sokkal...

Egyébként akkor milyen néven voltál, ha nem vagyok indiszkrét, mert a reged fiatalabb ennél az eseménynél... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...