E3 2019: Bemutatkozott a Uplay Plus

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft is követni szeretné a konkurensek példáit, így az Xbox Game Pass, a PlayStation Now és az EA Access szolgáltatásokhoz hasonló előfizetést indít el, Uplay+ néven.

Az új előfizetés lényegében ugyanazon az elven működik majd, mint az Xbox Game Pass, a PlayStation Now és az EA Access is. A szolgáltatás szeptember 3-án indul el, egyelőre kizárólag PC-n, és 14,99 dolláros havi díjat kér majd a kiadó az előfizetőktől. Ezért cserébe több mint 100 Ubisoft-játék közül válogathatunk, azonnal elérhetőek lesznek az új megjelenések, DLC-k és bétalehetőségek, továbbá népszerű klasszikusok is a katalógus részét képezik majd.

Így megtaláljuk majd a franciák népszerű franchise-ait, mint például az Assassin's Creedet, a The Divisiont, a Ghost Recont, a Rainbow Sixet, a Far Cryt, a Raymant, a Prince of Persiát, a Splinter Cellt, és a Beyond Good & Evilt is, de elérhető lesz a The Settlers, az Anno-sorozat és a Heroes of Might & Magic is.

Akik június 10. és augusztus 15. között feliratkoznak a szolgáltatásra, azok kapnak egy ingyenes próbát, ami szeptember 3-tól egészen szeptember 30-ig tart. A szolgáltatás 2020-ban a Google Stadián keresztül is elérhető lesz.

10.
10.
PiszkosFred
#6: Persze, ez a terv nalam is. Most egyelore nem aktualis, viszont a kovetkezo ev(ek)ben jo lesz ez, amikor mar a kinalat tulmutat a mostani accountom tartalman. Biztos, hogy lesz amit instant behuzok tovabbra is, de lesz, amit vagy amiknel jol fog jonni.
9.
9.
godach
#4: Az UBI egy stílust képvisel ami nagyjából igaz az összes játékukra. Ha egy tetszik, valószínűleg a többi is fog. Ugyan ez fordítva is igaz.
6.
6.
latis666
#5: Ez most nyilván sokaknak így, van de most már ezzel is lehet tervezni a jövőben. Ráadásul a szolgáltatók közti verseny kedvez majd a játékosoknak.
5.
5.
PiszkosFred
#1: > Nem annyira rossz ajánlat, de már minden megvan tőlük ami érdekel,

Pont ezen gondolkoztam, hogy azok a jatekok, amelyeket nagyon akartam, azok mar az accounton vannak, igy max tobbi, eddig kihagyott jatek miatt lenne erdemes - de azokat meg valoszinuleg nem "veletlenul" nem vettem meg ezidaig. :)
4.
4.
Akkor már mindenkinek lesz ilyen... Kár, hogy nekem az összes ubi játék örökbe sem ér meg egyszer sem 15-öt... De egy ilyen a Steam-el lehetne nyugodtan (nem lesz).
2.
2.
crytek
Na azon az ingyenes próbán le is tolom azt a 2 Far Cryt amit nem szereztem be.. Zsíír
1.
1.
godach
Nem annyira rossz ajánlat, de már minden megvan tőlük ami érdekel, vagy még drága.
Akkor inkább Gamepass Ultimate (Live Gold+Gamepass+PC Gamepass) aminél jelenleg egy darab ajánlat sincs ami jobb lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...