E3 2019: Májusban jelenik meg a Marvel's Avengers

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Végre formálisan is bemutatkozott a Square Enix és a Crystal Dynamics következő játéka, a Marvel felügyeletével készülő Marvel's Avengers, ami egy új előzetes mellett pontos megjelenési dátumot is villantott.

Végre lehullt a lepel a Square Enix-féle Marvel's Avengersről. A kiadó hajnalban tartott konferenciáján megtudtuk, hogy a játék története eredeti sztori, azaz nem kapcsolódik majd a a Marvel filmes univerzumához. Mi akkor kapcsolódunk majd be az eseményekbe, amikor megnyílik a Bosszúállók új bázisa, de a nyitóceremóniát beárnyékolja egy tragédia, ami elég súlyosan érinti a csapatot is.

A csapatot kezdetben Vasember, Fekete Özvegy, Hulk, Thor és Amerika Kapitány alkotja, később viszont folyamatosan, teljesen ingyen érkeznek majd új hősök, felfedezhető területek és küldetések is. Mindegyik karakterrel nekivághatunk a kalandnak, amit szólóban vagy akár négyfős kooperatív módban is élvezhetünk.

A Square Enix kihangsúlyozta, hogy nem lesznek loot boxok, és pay-to-win megoldásra sem kell számítani.

A Marvel's Avengers 2020. május 15-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára. A Sony konzolján exkluzív tartalmakra és korai bétatesztre lehet majd számítani.


6.
6.
deviques
Szuper megjelenési dátum. Pár héttel a Cyberpunk 2077 után :) Biztos nagyon kapós lesz.
4.
4.
Macifasz
Nos, a játék maga érdekel, de ezek a karakter kinézetek. Thor kb. mint egy jól lakot helyettesítő tanár, Kapitány mint egy visszavonult, kiégett pankrátor, Tony meg mint valami tini banda menedzsere. Egyedül Banner néz ki jól "civilben" is. Black Widowal nekem nincs annyira bajom, talán még ő a legnormálisabb Banner mellett.
3.
3.
robertvetro
#1: Még hagyján. De Vasember meg Thor jollakott ovi pofija, mindent visz!
1.
1.
Nem azt varom el, hogy a karakterek a filmbeli szineszekhez hasonlitsanak, de azert Black Widownak csinalhattak volna valami szebb arcot is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...