E3 2019: Közel félóra a Darksiders Genesisszel

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 11.
  • Videó
Link másolása
Az Xbox Live Fr jóvoltából megleshetjük a Darksiders-sorozat mellékágának szánt Genesis teljes E3-as demóját, ami nagykanállal adagolt kóstolót ad a Diablo- és Torchlight-szerű játékmenetből.

A Darksiders Genesis egy, a Diablo-sorozatra erősen hajazó akció-szerepjáték lesz, amiben ezúttal Luciferrel gyűlik majd meg a baja a négy lovasnak. A játékban ugyan Strife-on lesz a hangsúly, de lehetőségünk lesz mind a négy lovast irányítani, és akár váltogathatunk is közöttük. Mindegyikük egyedi képességek birtokosa, így mindig más és más helyzetben tudjuk kicsikarni belőlük a maximumot.

A Darksiders Genesis idén jelenik meg Nintendo Switch, PC, Xbox One, PS4 és Google Stadia platformokra.

5.
5.
Solar7hun
Imádom a Darksiders játékokat, nekem mindegyik rész bejött, ez egy kicsit más, de várom nagyon!
4.
4.
darksiders19873
#2: Nekem ilyen nézetben bejött a diablo is, teljesen rendben volt.
3.
3.
DarkLord
Szerintem nem vészes a cucc. Dobnak bele jó pár dark pályát pár fejtörőt jó boss-okat és teljesen fogyasztható lesz. Behúzhat olyan embereket is akik eddig nem kedvelték a Darksiders sorozatot , emiatt a felülnézetes Diablo -szerűség miatt. (mondjuk nekem jobban adta volna a szokásos, de gyanítom, ha azt csinálták volna, akkor 2020-21 lett volna belőle, ezt azért mégis előbb összefércelik).
2.
2.
Darksiders84
#1: Igen úgy tűnik főleg hogy lehet váltogatni mind a 4 között. Valószínűleg beszerzem én is pedig nem kedvelem az ilyen madártávlatból írányítható Diablo féléket vagyis nem próbáltam még pedig a Tömb Raidernek is volt hasonló azt majdnem aztán mégse. Na majd most ezt úgyse árt az újdonság.
1.
1.
darksiders19873
Ez egy nagyon jó Darksiders játék lesz, kicsit eltér a többitől de mint fan nagyon várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...