E3 2019: Bloodlines 2 - húszpercnyi akció

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 12.
  • Videó
Link másolása
Az IGN jóvoltából megleshetjük a Vampire: The Masquerade - Bloodlines folytatásának E3-on bemutatott teljes demóját. Ízelítőt kapunk egy rövid küldetésből, miközben megismerkedhetünk a harcrendszerrel és képességeinkkel is.

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 a jelenlegi felállás szerint valamikor 2020 első negyedében jelenik meg, többek között PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

A játék kapcsán egyébként kiderült, hogy a premiert követően érkeznek majd a különböző letölthető bővítmények is, viszont ezek teljesen ingyenesen lesznek beszerezhetőek. Tartalmát tekintve új klánokat (jelenleg öt klán ismert: Brujah, Toreador, Tremere, Ventrue és Malkavian) és képességeket kapnak majd a játékosok.

A Bloodlines 2-nek lesz természetesen fizetős kiegészítése (Season of the Wolf) is, ami a szezonbérlettel együtt lesz beszerezhető.

14.
14.
drat576
A másik traileren fel volt tüntetve hogy Pre-Alpha, úgyhogy nagyon remélem hogy ez még sokat fog fejlődni.
13.
13.
Dízel
Jó hát fps-t contollerrel irányítani olyan mint zokniba szexelni. Bár tény, ez így nem lesz AAA-s cim...
12.
12.
kastorhun
#11: A 10:30-nál történtekért nem csak az IGN alkalmazott felelős, a gép olyan buta mint 1 darab sült krumpli, konkrétan a 20 éves játékokban okosabb ellenfeleket láthattunk.
11.
11.
B-Shaggy
Vannak bajok rendesen, de azért ne felejtsük el, hogy egy balfasz IGN alkalmazott játszott és össze vissza rángatta a kamerát, #1es kommentemnél jelzett időnél pl ha lelassítjátok látszik hogy nem volt rajta az enemyn a crosshair. Még bízom benne, hogy javítható.
10.
10.
kastorhun
Annyira de annyira kezdetlegesnek tűnik hogy ez szinte már menthetetlen. Legalábbis ennyi idő alatt.
8.
8.
PiszkosFred
#7: Ha annyi forintom lenne, ahanyszor ezt a remenyteli mondatot leirta valaki, MAJD mindez nem tortent meg a premierig, akkor kilora megvennem a Paradoxt szorostul-borostul...

De, nagyon bizok benne en is, hogy ez lesz az udito kivetel. :)
7.
7.
Chrysh
#4: Ha már így áll a játék, hogy az alapok már készen vannak, akkor 2020 első negyedéig rengeteg idejük lesz a bugokat javítgatni.
5.
5.
PapaYeti
Ez menthetetlen... Kár érte :(
4.
4.
user101
Nem... nem... nem... nem... Ez így ebben a formában vállalhatatlan. Basszus, annyira reménykedtem, hogy a förtlmesen bugos és grafikailag igénytelen első rész után végre lesz egy jó kis vámpiros játék, de ez most nagyon elvette a kedvem az egésztől... :(
2.
2.
drat576
Ezen még bőven van mit dolgozni.
1.
1.
B-Shaggy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...