Júliusban jön a Pennyworth, Alfred önálló sorozata

  • Írta: szlav
  • 2019. június 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Bizony, arról az Alfred Pennyworthről van szó, aki mindig olyan hűségesen szolgálta a Wayne családot, köztük Gotham City denevérmaszkos őrzőjét is. Lássuk, hogy miben mesterkedett fiatalon a legendás inas!

Valahol a kosztümös drámák és a humoros akciósorozatok metszetében találjuk majd az Epix új sorozatát, amely Alfred Pennyworth fiatal éveit hozza el a képernyőre - ahogy azt várhattuk, ennél "britebb" szinte nem is lehetne a sorozat. Batman leghűségesebb társa nem mindig a Batcave portalanításával töltötte az idejét - fiatal korában egy biztonsági céget vezetett, s Bruce édesapját, Thomas Wayne-t szolgálta. 

A címszerepet a Kódjátszmából ismert Jack Bannon játssza majd, a produceri feladatokat pedig az a Bruno Heller és Danny Cannon látják el, akik nemrégiben fejezték be a munkát a Gotham-sorozattal. A premierre július 28-án számíthatunk az Epixen.

2.
2.
B-Shaggy
#1: Joe Chill - The life of the murderer: dráma amiben születéstől a gyilkosságig kísérjük a szülőgyilkost.
Wayne Enterprises: Mad Men szerű sorozat a cég részvényeseiről akik a fura Bruce helyett irányítják a céget
The Manor: mockumentary sorozat a TLCn a Wayne birtok takarítóiról akiknek valami gyanús a házzal kapcsolatban...
1.
1.
robertvetro
Esetleg még az ifjú leendő batman összes általános iskolás osztálytársáról is legyen egy-egy eredettörténet. Ó basszus erre tényleg szükség van?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...