E3 2019: Részletek a Bleeding Edge karaktereiről

  • Írta: szlav
  • 2019. június 13.
  • Videó
Link másolása
A Microsoft E3-as műsorán bemutatkozott a Ninja Theory legújabb játéka, a Bleeding Edge is. A játék felett bábáskodó Rahni Tucker elárult néhány részletet az online harci játék hőseiről.

A DmC: Devil May Cry-ért és a Hellblade: Senua's Secrifice-ért felelős Ninja Theory profiljától eddig távol álltak az online hero brawlerek, ezért is olyan meglepő, hogy épp tőlük érkezik a Bleeding Edge, amelyben excentrikus hősök esnek egymásnak 4v4-es felállásban. Rahni Tucker, a játék direktora az Inside Xbox rövid interjújában mesélt a játékról és annak karaktereiről.

A hősöket három különféle kategóriára oszthatjuk: heavy, assassin, illetve support - első hangzásra ez az MMO-k szentháromságának, a tank, damage dealer és healer leosztásnak felel majd meg. Ezeken a csoportokon belül találkozhatunk majd távolsági, illetve közelharcban veszélyes karakterekkel is.

Két megegyező karakter azonban ritkán lesz teljesen egyforma, hiszen az úgynevezett mod slotokkal több irányban is testre szabhatjuk a kedvencünket. Daemon legelső modjai például az életét, katanája sebzését, illetve shurikenjeinek hatótávolságát növeli. A karakter azonban láthatatlanná is tud válni, így ha mi inkább ezt a játékstílust preferáljuk, akkor bátran összerakhatunk egy olyan összeállítást, amivel lopakodás közben sokkal hatékonyabbak leszünk.

A modok és a különböző buildek segítségével pedig őrületes kombókat hozhatunk össze a csapattársainkkal. Hiszen ne feledjük: egy 4v4-es online harci játékról van szó, ahol egy összeszokott csapat sokkal eredményesebb lesz, mint a magányos farkasok.

A PC-re és Xbox One-ra érkező Bleeding Edge egyelőre nem kapott fix premierdátumot, de már most jelentkezhettek az első próbakörre! A technikai alfateszt június 27-én veszi kezdetét.

5.
5.
crytek
#1: Hidd el lesz olyan is. A Hellblade-el odatették magukat ezt látják ők is hogy a fogadtatása több mint pompás lett. Erről meg sokszor nyilatkozták,hogy régóta készítik. Gondolom kell nekik is a pénz és a multiban több van (feltéve ha nem fog elbukni)


#3: Messze van még 2020 vége. És 2020-ban is lesz E3. Most mire mentünk volna még több CGI értelmetlen trailerrel? A jelenlegi showért is csak fikát kapják,mert kb semmit nem mutattak... A multiplatform cuccokat bárhol be lehetett volna mutatni...
4.
4.
PaprikaJancsi
#1: Egyetértek, álljon be egy cég sorozatban ugyanolyan címeket készíteni, nehogy ha kedvük tartja, valamilyen más stílusú játék legyen elkészítve.
Aki pedig az MS-t szídja, az ugye tudja, hogy mennyi idő egy játék elkészítése, valószínűleg ezen már bőven az MS felvásárlás előtt dolgoztak. De ja, csúnya MS XD
3.
3.
adamsfamily
Az idei E3-on esküszöm,hogy a Microsoft alulmúlta sajátmagát.
Szerintem nem jutott el az agyukig,hogy a kutyának nem hiányzik xboxon még több multis szar.
A vicc az egészben,hogy a 13-14 "exkluzív" valahogy sehogy nem volt meg az E3-on.
Jöhetett volna egy Alan Wake 2 vagy egy Quantum Break 2,vagy Fable 4,vagy esetleg ha már Ninja Theory és feltétlenül multi,akkor az xbox classic-os Kung-fu chaos-nak csinálhattak volna egy folytatást.
2.
2.
user101
Hát ilyen az amikor az MS bevásárol híres, nagy nevű fejlesztőket és 13 exkluzívval kezd el kampányolni a kiállítás előtt... Aztán kapunk, szagokat... meg ezt... Akkor már inkább a parfümök... :)
1.
1.
kastorhun
A Ninja Theorytól egy tovább fejlesztett karakter központú történet mesélős Hack n Slash játékra számítottam, nos fejlesztő csapatban talán életembe nem csalódtam ekkorát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...