Super Mario Bros. - itt a böngészős battle royale

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Bizony, megtörtént az, ami egy ideje már elkerülhetetlennek tűnt, és battle royale-játékmódot kapott minden idők egyik legismertebb videojátéka, a Super Mario Bros. Persze csupán rajongói alkotásról beszélünk, de cserébe ingyenes.

És a kipróbálásához semmit sem kell letölteni, vagy telepíteni, ugyanis a játék egészen egyszerűen böngészőből futtatható. A készítője, InfernoPlus az egész Super Mario Bros. játékot átalakította, melyben mostantól 74 másik játékostársunkkal vághatunk neki az ugrálással teli kihívásoknak - az lesz a győztes, aki a legtovább húzza, illetve elsőként ér célba az adott pályán.

A játék elkészítése egyébként három hetet vett igénybe a fejlesztőnek, viszont mivel nem hivatalosan licencelt anyagról beszélhetünk, a Nintendo bármelyik pillanatban lelőheti, szóval amennyiben felkeltette az érdeklődésedet, úgy érdemes gyorsan tenni vele egy próbát, amíg biztosan van rá lehetőség.

A Mario Royale az alábbi linken érhető el, és a hivatalos leírás szerint minden böngészőből futtatható.

5.
5.
user101
#4: Megörültél ? Kiszívják az agyam az idegen marslakó gyíkemberek akik rajta vannak a dolláron is !
4.
4.
megaone6
#1: Próbáltad már úgy, hogy a tinfoil hat-et leveszed közben?
3.
3.
sirdani
Nálunk Firefoxon tesztelve még mindig tökéletesen működik.
1.
1.
user101
Valami malware tenyészet lehet, mert játék az nincs, csak egy hibaüzenet, de gondolom, ami adatot akart azt már kiovasta a böngészőből... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...