Előzményt kap Az éhezők viadala-regény

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 17.
  • Cooltúra
Link másolása
A young adult bestseller jövőre megkapja a maga előzménytörténetét Suzanne Collins tollából. A történet 64 évvel az első epizód előtt veszi kezdetét, azon a reggelen, amikor a 10. Éhezők Viadalának aratási napja indult.

Collins szerint „a háború utáni tíz év, az újjáépítés időszaka, amit általában a Sötét Napok kifejezéssel illettek - és amely során Panem országa megpróbált újra lábra állni - termékeny talajt biztosít a karaktereknek, hogy bizonyos kérdések mentén mutassák be az emberiségről formált nézeteiket”.

A történetet illetően bővebb információ egyelőre nem érkezett, viszont befutott egy hivatalos poszter - ezt láthatjátok alább. A könyv megjelenése 2020. május 19-én lesz esedékes.

A könyvekből készült Az éhezők viadala-filmek Jennifer Lawrence főszereplésével döbbenetesen nagy sikereket értek el, az első epizód például a legjobb nyitóhétvégét zárta azon mozik között, amelyek nem folytatások. Nem meglepő, hogy az adaptációkat jegyző Lionsgate már jelezte, alig várják, hogy újra együtt dolgozhassanak az írónővel.

2.
2.
pjoco
Akinek van ingere rá. Én első részen kivül egyiket se láttam. Nem hozott lázba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...