DLC-nek indult a Zelda: Breath of the Wild folytatása

  • Írta: szlav
  • 2019. június 19.
  • Hír
Link másolása
Néha annyi ötlet jön össze egy játék kiegészítéséhez, hogy érdemes inkább egy teljesen különálló csomagba sűríteni azokat. Így foganhatott meg az idei E3-on bemutatott Breath of the Wild-folytatás is.

Az E3-as Nintendo Direct legizgalmasabb meglepetése volt az a hír, miszerint készül a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása. A levetített előzetesen túl nem sok információt tudtunk meg a játékról, de a játék producere, Eiji Aonuma a Kotakunak adott interjújában elhintett pár érdekességet. Elárulta, hogy a fejlesztőgárda annyi DLC-ötletet szedett össze a Breath of the Wildhoz, hogy inkább úgy döntöttek, hogy egy teljesen új játékot készítenek el ezek alapján.

"Amikor kiadtuk a Breath of the Wild DLC-it, akkor tudatosult bennünk, hogy milyen remek eszköz ez arra, hogy újabb elemekkel bővítsük a már meglévő világunkat. Technikai szempontból nézve viszont a DLC pusztán egy adathalmaz - újabb adatokat adsz a már meglévő játék kódjához. Így tehát amikor nagyobb változtatásokat szerettünk volna eszközölni, a DLC-s megoldás korlátokba ütközött. Ezért gondoltuk tehát úgy, hogy egy teljes értékű folytatás lesz a megfelelő választás. -- Először csak DLC-ötleteket szedtünk össze, de annyi jött össze belőlük, hogy azt mondtuk: 'Ez már túl sok - csináljunk inkább egy vadiúj játékot és kezdjünk mindent az alapokról!'"

1.
1.
Darksiders84
Hűha DLC-s vadiúj játék az alapoktól... Az tuti hogy nagyon sikeres lett ez a Switches Zelda és van rajongó bőven aki egyből venné akármilyen de remélem valóban jóféle új folytatás lesz bár még nem lehet tudni mikor jön addig van idejük bőven nem szoktak kapkodni lehet 20-21 a megjelenés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...