Bemutatkozik a The Sims: Life Stories

  • Írta: Daks
  • 2007. január 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Új játékkal bővül a The Sims népes famíliája. A 70 millió példányban eladott sorozat legújabb darabja, a Life Stories egyben egy új frencsájsz első része is lesz.
Új játékkal bővül a The Sims népes famíliája. A 70 millió példányban eladott sorozat legújabb darabja, a Life Stories egyben egy új frencsájsz első része is lesz.

A Stories alcímeket viselő új részek előfutára a Life Stories, melyben két karakter, Riley Harlow és Vincent Moore életét kísérhetjük végig. A történet mód mellett persze lesz lehetőség a klasszikus "csináld magad" családdal is játszani, ám a főszereplők folyamatosan olyan események középpontjába lesznek, melyre "nem volt még példa a Sims történelmében". Nagyjából ennyi elég is bevezetőnek, most irány a galéria, ahol 16 vadi új kép található!

5.
5.
kanduhrka
Túl gyerekes, túl színes:(
4.
4.
fojesz
Ez nem kieg lesz szerintem. Vagy tévedek?



Egyébiránt ezzel tuti nagyobb közönséget akarnak megcélozni, mivel az eddigi szimszek pont azért nem voltak néhány rétegben (plö hímnemű egyedek többsége) kedveltek, mert nem volt cél és így unalmassá vált. Ez a küldetéses móka meg bejövősebb lehet, előfordulhat hogy megnézem magamnak én is.
3.
3.
General Thomas
én viszont tudom :D

Az alap simsben totál Free-for-all volt, azt csináltál amit akartál, és akkor amikor akartad, és azokkal akikkel akartad :P

Itt meg van egy fix sztori, amit tremélem jól megcsinálnak, nem valami "öregkor előtt szerezz 1000 dolcsi feletti munkát" dolgok lesznek.



Ha jól megcsinálják akkor ebből egy tényleg jó kiegészítő jelenhet meg. ;)
2.
2.
nfsman
én sem az alap sims se kötött le 5 percnél tovább
1.
1.
Senem
nem értem miben különbözik a sims 2 től...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...