Nem árulják már az Alpha Protocolt a Steamen

  • Írta: fojesz
  • 2019. június 23.
  • Hír
Ha még nem zsákoltad be az Alpha Protocolt, de szeretnéd, rossz hírünk van: a játék már nem vásárolható meg a Steamen, miután az üzlet a Sega kérésére leállította az árusítását.

A hét folyamán leállították az Alpha Protocol árusítását a Steamen, a játékot így már csak azok a játékosok érik el a könyvtárukon keresztül, akik korábban megvásárolták azt. Ha neked kimaradt az Obsidian kémes akció-szerepjátéka, a steames hajó elúszott, itt már nem érdemes keresgélned.

Habár korábban egy téves sajtóközlemény miatt az a hír terjedt el, hogy megszűnt a Sega kiadói joga az Alpha Protocol felett, és ezért vették le a Steam kínálatából a címet, valójában nem erről van szó. Mindössze a játékban hallható zenék licence járt le - ennél a jelenetnél például az Autograph Turn Up the Radiója szólal meg - , amiket a cég nem kívánt megújítani.

24.
Chrysh
#23: Lesz vele gond ez biztos, nekem is indokolatlanul lassan futott a gépemen, amire megoldást kellett keresni a fórumokon, de így visszagondolva megérte.

Egy biztos, hogy az egyik hackelési metódustól egészen biztosan üvöltözni fogsz párszor.
23.
Juha
Nekem dobozos van, de sosem sikerült életet lehelni bele... vagy el sem indult win7-en, vagy szanaszét lógó végtagok grafikai armadájával sokkolt le az elejétől (gyk.: bugos volt, mint állat). Win10-en még nem próbáltam, lehet előkaparom.
22.
user101
Hát ez érdekes, akkor legalább lesz valami aktualitása, hogy elkezdjem... :) Tegnap fejeztem be az eredeti Metro 2033-at ( nem, nem a reduxot, nekem még "sima" van :) és gondolkoztam az AP-n de aztán úgy döntöttem, hogy inkább Mini Ninjazok. Jót fog tenni egy kis cukiság a nehéz és nyomasztó alagutak után... :)
18.
Chrysh
Egy nagyon nagyon csiszolatlan gyémántról van szó még a BioWare kezdeti érájából. Kár érte, kiváló ügynök volt!
17.
Ultimate
Remek.
Nem mintha érintene, de nagyjából ezt agusztustalan helyzetet érte el egykor a sok jogvédő zenevédő pióca a kiadókkal együtt...
Szánalmas.
11.
atedolgod
#1: Ez még csak a kezdet. Amikor már minden játékot csak valamilyen felhős támogatással, előfizetéses formában kaphatsz meg, bármit megtehetnek majd vele, mert a licenc is addig érvényes, amíg van előfizetésed, tehát bármikor változtathatnak azon is. Feldarabolhatják a játékot, kivághatnak belőle dolgokat, vagy el is tüntethetik, mert mondjuk valakinek nem tetszik egy adott jelent benne, egy évvel a megjelenést követően.
9.
Nyarlako
#6: Az hogy nem tudsz olvasni ki másé lenne?
6.
Neotechtr
#5: Hát azt a stream-et a hozzászólásodban steam-nek olvastam. De a te hibád.
5.
Nyarlako
#4: A digitális vásárlás steamen mióta streaming?
4.
Neotechtr
#1: imgur.com/a/wDyrXgA

Nálam így néz ki.
2.
Heldengeist
#1: Legalább ha már megvetted, a könyvtáradban marad. Ha már csak előfizetéses rendszer volna (Game Pass, EA Access), amit nagyon nyomnak, akkor tényleg búcsút lehetne inteni a dolognak. Annál, mivel nem vettél meg semmit egy általános szolgáltatáson kívül, úgy pakolják be és veszik ki a játékokat, ahogy nekik tetszik és nincs helye reklamációnak.
1.
Nyarlako
És az annyira várt streames utópiában ilyen esetekben egy játéknak örökre búcsút lehet mondani ha ott volt exkluzív.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...