Nem árulják már az Alpha Protocolt a Steamen

  • Írta: fojesz
  • 2019. június 23.
  • Hír
Link másolása
Ha még nem zsákoltad be az Alpha Protocolt, de szeretnéd, rossz hírünk van: a játék már nem vásárolható meg a Steamen, miután az üzlet a Sega kérésére leállította az árusítását.

A hét folyamán leállították az Alpha Protocol árusítását a Steamen, a játékot így már csak azok a játékosok érik el a könyvtárukon keresztül, akik korábban megvásárolták azt. Ha neked kimaradt az Obsidian kémes akció-szerepjátéka, a steames hajó elúszott, itt már nem érdemes keresgélned.

Habár korábban egy téves sajtóközlemény miatt az a hír terjedt el, hogy megszűnt a Sega kiadói joga az Alpha Protocol felett, és ezért vették le a Steam kínálatából a címet, valójában nem erről van szó. Mindössze a játékban hallható zenék licence járt le - ennél a jelenetnél például az Autograph Turn Up the Radiója szólal meg - , amiket a cég nem kívánt megújítani.

24.
24.
Chrysh
#23: Lesz vele gond ez biztos, nekem is indokolatlanul lassan futott a gépemen, amire megoldást kellett keresni a fórumokon, de így visszagondolva megérte.

Egy biztos, hogy az egyik hackelési metódustól egészen biztosan üvöltözni fogsz párszor.
23.
23.
Juha
Nekem dobozos van, de sosem sikerült életet lehelni bele... vagy el sem indult win7-en, vagy szanaszét lógó végtagok grafikai armadájával sokkolt le az elejétől (gyk.: bugos volt, mint állat). Win10-en még nem próbáltam, lehet előkaparom.
22.
22.
user101
Hát ez érdekes, akkor legalább lesz valami aktualitása, hogy elkezdjem... :) Tegnap fejeztem be az eredeti Metro 2033-at ( nem, nem a reduxot, nekem még "sima" van :) és gondolkoztam az AP-n de aztán úgy döntöttem, hogy inkább Mini Ninjazok. Jót fog tenni egy kis cukiság a nehéz és nyomasztó alagutak után... :)
18.
18.
Chrysh
Egy nagyon nagyon csiszolatlan gyémántról van szó még a BioWare kezdeti érájából. Kár érte, kiváló ügynök volt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...