Bemutatkozott az NHL 20

  • Írta: fojesz
  • 2019. június 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A Toronto Maple Leafs centere, Auston Matthews feszít majd az idei NHL borítóján. A játék szeptember közepén érkezik, és a játékmenet fejlesztései mellett tartalomfronton is bővítésre számíthatnak a rajongók.

A játék fejlesztését végző EA Vancouver a tavalyi epizóddal bevezetett Real Play Motion technológiára támaszkodik majd az új rész esetében is; készítenek új animációkat, illetve javítanak a meglévőkön is. Bevezetik a Signature Shots fícsört, aminek hála az NHL 20 kiemelt játékosai, mint Matthews, P.K. Subban és Alexander Ovechkin a saját, jellegzetes ütési stílusukat kapják meg a játékon belül is.

A játékmódok terén is várható egy kis vérfrissítés. A World of Chel NHL Ones és NHL Threes módjait egy Eliminator nevű bajnokságban is játszhatjuk majd; itt 81 játékossal a buli, de csak egy maradhat a végén, aki mindent visz. A Hockey Ultimate Team a FIFA-sorozat Squad Battles módját örökli meg. Végül az EA teljesen megújult prezentációt ígér a rajongóknak: hogy ez pontosan mit jelent, azt még nem tudjuk, ám decemberben Ray Ferraro, a játék egyik kommentátora azt mondta, hogy "teljesen megújult formátumban" mondják fel a szövegeiket idén.

Az NHL 20 szeptember 13-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra. A gyűjtői kiadások tulajdonosai már szeptember 10-én játszhatnak, míg az EA Access próbaverziója szeptember 5-től lesz elérhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...